Izrael + Palestina + Jordánsko ***

0
Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko *** Foto - Izrael + Palestina + Jordánsko ***

Zájezd pořádá

BON TON, s.r.o.
Masarykovo náměstí 17, 75301 Hranice

Izrael
V nabídce od: 06.09.2017
Kód zájezdu: 18200201

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Izrael + Palestina s pobytem u Rudého Moře a možností výletu do Jordánské Petry

Příplatky: příplatek za jednolůžkový pokoj:  6.990,- Kč/pobyt


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: odlet z Prahy nebo Vídně do Tel Avivu, kde nás bude čekat naše akreditovaná česká průvodkyně. Přivítání se Svatou zemí transfer do hotelu, ubytování, večeře a první nocleh v Izraeli.

2. den: po dobré snídani započne naše dnešní putování na pobřeží Středozemního moře prohlídkou starověkého přístavu Caesarea primorska, kde uvidíme divadlo, hipodrom a akvadukt. Další cesta nás zavede do přístavního města Haifa s vyhlídkou na Bahaiské zahrady (UNESCO). Odpoledne navštívíme historické město Akka (UNESCO), kde přivoníme k historii v křižácké pevnosti, Templářském tunelu a starobylém přístavu a navštívíme shuku (tradiční tržiště).  Návrat do hotelu a večeře.

3. den: posilněni snídaní se vydáme na odpočinkovou, romantickou plavbu po Galilejském jezeře, poté nás cesta zavede do Capernaumu se synagogou a domem Sv. Petra. Cestou do Nazaretu si budeme povídat o Izraelské přítomnosti, způsobu denního života i o historii této fantastické země. Odpoledne procházka po Nazaretu s možností prohlídky Baziliky Zvěstování a kostela Sv. Josefa. V podvečer navštívíme židovské město Sefad, kde se projdeme malebnými uličkami plnými galerií místních umělců a navštívíme místní synagogu, kde si povíme o židovských zvycích a tradicích a učení Kabala. Večer se přesuneme do hotelu, kde povečeříme.

4. den: Po snídani se přesuneme do oblasti Golanských výšin. Údolí řeky Jordán nás dovede až do Jericha – nejníže položeného města na světě s pohledem na Horu Pokušení. Cestou zastávka ve vinařství s ochutnávkou výborných Izraelských vín. Odpoledne se Judskou pouští přesuneme až do Jeruzaléma. Ubytujeme se v Betlémě, kde také povečeříme.

5. den: po vydatném odpočinku a snídani budeme dnes objevovat ta nejkrásnější místa Svaté Země – Jeruzalém a Betlém. Nejprve navštívíme vyhlídku na Olivetské hoře a poté se přesuneme do biblických Getsemanských zahrad s bazilikou Všech Národů a ortodoxním kostelem Hrobu Panny Marie v údolí Kidron. Přes údolí vystoupáme do starého města po křížové cestě Via Dolorosa k Chrámu Božího Hrobu na Golgotě. Odpoledne budeme mít možnost prozkoumat Chrám Narození Páně a Baziliku Svaté Kateřiny… Vrátíme se do hotelu v Betlémě na večeři a nocleh.

6. den: Po snídani budeme pokračovat v prohlídce hlavního města Izraele – budova parlamentu, museum holocaustu, hora Sion s hrobkou krále Davida, kostelem Dormition a Večeřadlem (poslední večeře Páně). Po čase na nákupy a oběd nás průvodkyně zavede do Židovské čtvrti s těmi nejžádanějšími památkami – Cardo, Menora a Zdí Nářků. Večer se vrátíme do našeho hotelu k večeři a noclehu

7. den: Po snídani nás bude čekat cesta k pevnosti Massada (UNESCO), která nabízí krásné výhledy na bizardní útvary pouště v blízkosti Mrtvého moře. Cestou k Mrtvému moři navštívíme dle časových možností a aktuálním počasí buď Qumran (místo, kde byly nalezeny svitky od Mrtvého moře) nebo přírodní park Ein Gedi . Odpoledne budeme relaxovat a užívat sluníčka a neobvyklého koupání na plážích Mrtvého moře. Večer se přesuneme zpět do hotelu poslední večeři a noclehu tohoto nezapomenutelného zájezdu.

8. den: po brzké snídani odjezd do Eilatu, návštěva národního parku Coral Beach, kde se budeme moci koupat v průzračných vodách Rudého moře s úžasným podmořským světem plným korálů a různobarevných ryb (možnost zapůjčení šnorchlů a potápěčských brýlí). Fakultativně možnost navštívit podmořskou observatoř, kde suchou nohou vstoupíme do podmořského světa. Ubytování a večeře v hotelu v Eilatu, nocleh.

9. den: snídaně, volný den na koupání v Eilatu (fakultativně možnost koupání s delfíny, plavba lodí apod.), nebo celodenní výlet do Jordánska – návštěva skalního města Petra (příplatek: 350 USD zahrnuje cestu, průvodce, oběd a vstup do areálu skalního města v Petře).  Večeře, nocleh.

10. den: po snídani transfer na letiště v Tel Avivu a odlet do Prahy nebo Vídně

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou přepravu Praha/Vídeň – Tel Aviv – Praha/Vídeň, letištní taxy a palivové příplatky, přepravu klimatizovanými midibusy/autobusy, 9x ubytování ve dvoulůžkových pokojích kvalitních hotelů kat. 3*** s polopenzí, vstupy do všech navštívených objektů (uvedených v programu), veškeré místní taxy a poplatky, služby zkušeného licencovaného česky mluvícího průvodce po celý okruh v Izraeli, pojištění CK ve sm. zákona 159/99 Sb

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění léčebných výloh v zahraničí +880,- Kč/os./celý zájezd, vstupné na pláž u Mrtvého moře, fakultativní výlet do Jordánské Petry – platí se hotově na místě 350,- USD, nápoje u večeří, spropitné
(Popis zájezdu byl aktualizován 06.09.2017)