Tenerife - Arona Gran Hotel ****

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Španělsko / Tenerife
V nabídce od: 24.08.2017
Kód zájezdu: 3CB2F6K

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihozápadním pobřeží, 16 km od letiště v letovisku Los Cristianos. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Pláž: Hotel je situován přímo u moře, ale nejbližší pláž je v Los Cristianos, vzdálena přibližně 1 km od hotelu.

Sport a zábava: Za poplatek 2 kurty na squash, posilovna, zdarma stolní tenis, kulečník na mince. Hotel zajišťuje zvláštní služby pro hráče golfu, nejbližší golfové hřiště Golf Las Américas je vzdáleno přibližně 4 km. V rámci animačních programů hotel nabízí krytý driving range a putting green, aerobic, lukostřelbu, atd.

Obchody :
Přibližně 500 metrů od hotelu je obchodní centrum s širokým výběrem obchodů.


Ubytování: hotel ****
Moderní sedmipatrový hotel má celkem 391 pokojů (některé upravené pro tělesně postižené klienty). Ve vybavení hotelu je prostorná vstupní hala s recepcí, výtahy, internetové terminály (zdarma), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, restaurace, bar a diskotéka, sport bar, kadeřnictví, herna, prádelna, služby lékaře. Uprostřed prostorné subtropické zahrady jsou 2 velké bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), prostorné sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít i nabídku služeb Thalasso Spa (bazén s cirkulačním okruhem, masáže, zábaly, kosmetické a léčebné programy). Animační tým zajišťuje sportovní i večerní programy, zábavu s živou hudbou a kabarety.

Strava: plná penze
Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v restauraci s otevřeným vařením, která nabízí výběr z tradiční španělské, mezinárodní a vegetariánské kuchyně. Hotel vyžaduje od pánů na večeře nejen dlouhé kalhoty, ale také zavřené (plné) boty.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 21.05.2018)