Dubaj - Hotel Al Khoory Executive ***

0
Foto - Dubaj - Hotel Al Khoory Executive *** Foto - Dubaj - Hotel Al Khoory Executive *** Foto - Dubaj - Hotel Al Khoory Executive *** Foto - Dubaj - Hotel Al Khoory Executive *** Foto - Dubaj - Hotel Al Khoory Executive *** Foto - Dubaj - Hotel Al Khoory Executive ***

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 24.08.2017
Kód zájezdu: D32

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Al Khoory Executive Hotel má skvělou polohu v samém srdci Dubaje, přímo vedle nemocnice na Al Wasl Road. Díky dobré poloze je hotel vhodným místem jak pro obchodní cestující, tak i pro turisty přijíždějícími za odpočinkem. Mezinárodní letiště se nachází 15 minut jízdy od hotelu. Dubajské výstaviště je pouze pár minut od hotelu. Největší nákupní centrum Dubai Mall a Burj Khalifa se nachází 5 km od hotelu.

Pláž: Nejbližší pláž, která se u hotelu nachází je Jumeriah Beach, která je vzdálená cca 2 km od hotelu. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře, vhodná pro děti i neplavce. Plážový servis – lehátka a slunečníky mohou klienti využívat za poplatek. Cesta mna pláž taxíkem trvá zhruba 5-10 min.

Sport a zábava: Hosté mohou během pobytu využít plně vybavenou posilovnu či saunu a páru, které jsou zvlášť pro ženy a muže.

Poznámka: Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.
- V případě, že dítě do 18ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18-ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
- Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 MĚSÍCŮ PO ODLETU ZE SAE a v pasu nesmí být razítko Izraele.
- S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - 3 USD pokoj/noc, 4* hotel - 4,5 USD pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - 5,5 USD pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu.


Ubytování: hotel ***
Vybavení hotelu: Hosté mají k dispozici recepci, 24 hodinovou směnárnu, turistické informace, business centrum, 2 konferenční místnosti s kapacitou do 240 účastníků, 24 hodinový servis sousední nemocnice, služby čištění a praní oděvů, sadu na žehlení na požádání, modlící místnost, 24 hodinovou službu ostrahy, službu hlídání dětí po předešlé domluvě, restaurace a zdarma vysokorychlostní internet v restauraci a společenských místnostech.

Vybavení pokoje: Hotel poskytuje ubytování ve 208 moderně a funkčně zařízených pokojích několika typů. Pokoje jsou designované do tlumených oranžových, žlutých a zelených tónů. Každý je vybaven sociálním zařízením, TV, zdarma vysokorychlostním připojením k internetu, elektronickým trezorem a minibarem.

Strava: snídaně
Snídaně – formou švédských stolů.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.10.2017)