Primošten - Luxusní vily Golden Rays - 5 nocí

0
Vila č. 5. vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila 4 a 6 vila č. 1 vila č. 1 vila č. 1 vila č. 1 Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5. Vila č. 5.

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Primošten
V nabídce od: 08.07.2017
Kód zájezdu: 8145

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: vilaubytování: vila
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Do 50 m od pláže

Vybavení: recepce, internet, bazén, fitness, sauna, krytý bazén, klimatizace, wellness.

Stravování: vlastní. : Rezidenční komplex Golden Rays (Zlaté paprsky) je průkopníkem luxusní turistiky v Dalmácii. Hosté, kteří hledají luxusně zařízené, architektonicky moderní a plně vybavené apartmány a vily zde najdou vše, co potřebují pro prožití klidné dovolené u Jadranu včetně WiFi. Tento VIP komplex je umístěn v těsné blízkosti moře, má vlastní soukromou pláž. Komplex má 7 luxusních vil s bazény a 6 apartmánů pro 4-6 osob.
Ubytování - vily: celkem 7 vil, každá vila je samostatná, má garáž pro 2 automobily, 3-4 ložnice s koupelnou a balkonem, kuchyň, jídelnu a obývací pokoj s terasou, malý bazén (částečně vnořený do vily). Každá vila má celkovou plochu cca 370 m2, pokoje a ložnice jsou orientovány směrem na moře a zátoku. Přesný popis jednotlivých vil vám pošleme na vyžádání. Při týdenním pobytu je v ceně případný transfer z letiště a zpět.
Vila 1-3 - první řada u moře! Vila 4 a 5 - 40 m od moře, vila 6 a 7 - 60 m od moře.
Ubytování - apartmány: 6 apartmánů je situováno do 2 objektů, apartmány mají 2-3 ložnice a taktéž jako v případě vil se jedná o moderní architekturu, vzdušné a prostorné pokoje a ložnice. Součástí apartmánů je vždy 1 parkovací místo pro automobil.
Pláž: oblázková, soukromá v těsné blízkosti komplexu


Ubytování: vila

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 5x pronájem vily pro příslušný počet osob, ůklid každý den (pondělí-pátek), 1x týdně výměnu ručníků, závěrečný úklid, využití provátní pláže včetně lehátek a slunečníků, WiFi připojení, úklid bazénu, parkování, pobytovou taxu. Klienti cestující letadlem mají v ceně i transfer z letiště a zpět

Cena neobsahuje

  • dopravu, stravování, delegáta, pojištění léčebných výloh a storna
(Popis zájezdu byl aktualizován 08.07.2017)