Apartmány SOLEMAR

0
Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR Foto - Apartmány SOLEMAR

Zájezd pořádá

TRAVEL 2002, spol. s r. o.
Moravské nám. 4, 60200 Brno

Řecko / Rhodos
V nabídce od: 05.06.2017
Kód zájezdu: 6893

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 300 m | ZDARMA: lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, lehátka a slunečníky u bazénu | Wi-Fi

Okolí : Apartmány nacházející se 300 m od oblázkově-písečné pláže, jsou situovány v turisticky nejoblíbenější části Ixie, která nabízí bohatý společenský život. Předností tohoto areálu je pěstěná zahrada plná subtropické vegetace s velkým bazénem s dětským brouzdalištěm a terasou se slunečníky a lehátky zdarma. Samozřejmostí je i pool bar s ochotným personálem, který je vám kdykoliv ochoten připravit osvěžující nápoje. Areál nabízí recepci s možností pronájmu sejfu (20 €/týden), Wi-Fi v lobby (1 €/hod., 7 €/den, 20 €/týden) a internetový koutek (za poplatek), TV koutek, restauraci, bar, výtah, stolní tenis, kulečník a videohry (za poplatek), dětské hřiště, na pláži je bohatá nabídka vodních sportů. Pro vaše pobavení jsou pořádány denní i večerní animační programy. V dosahu areálu se nachází tenisové kurty, minigolf a windsurfingové centrum. Překrásné město Rhodos je vzdálené pouze 5 km (autobusová zastávka jen několik kroků). Doporučujeme klientům vyhledávajícím rušnější letovisko, blízkost hlavního města Rhodos nebo milovníkům vodních sportů, pro které jsou zde příhodné podmínky.


Ubytování: apartmán
Apartmány tvořené dvoulůžkovou ložnicí a obývací místností s možností 2 přistýlek, klimatizace (cca 30 €/týden), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Strava: vlastní
Bez stravy: Vlastní, v místních tavernách, případně možnost dokoupení snídaní, polopenze nebo all inclusive.
Snídaně: Snídaně formou bufetu.

Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu, výborná domácí kuchyně.
All inclusive: Snídaně (7.00-10.00), obědy (12.30-14.00) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu, lehký snack... Viz detail zájezdu.

Doprava: letecky
Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.
Odlety pro pobyty 10/11/14 nocí jsou z Brna, Prahy a Ostravy, Bratislavy – úterý/pátek.
Odlety pro pobyty 7 nocí jsou z Brna, Prahy, Ostravy a Bratislavy – pátek/pátek a úterý/úterý.

OSTRAVA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Ostravě za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 550 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 880 Kč, cena do 15 kalendářních dnů je 1.100 Kč. Službu „parkování na letišti v Ostravě“ je nutné uvést do smlouvy o zájezdu do příplatků a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

BRNO - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Našim klientům zajišťujeme parkování na letišti v Brně za zvýhodněných cenových podmínek. Cena za parkování do 8 kalendářních dnů je 690 Kč, cena parkování do 12 kalendářních dnů je 890 Kč, cena parkování do 15 kalendářních dnů je 1390 Kč. Službu „parkování na letišti v Brně“ je nutné uvést do cestovní smlouvy a uhradit spolu se zakoupeným zájezdem.

PRAHA - ZVÝHODNĚNÉ PARKOVÁNÍ : Parkujte pohodlně a bezpečně u letiště v Praze. Díky našemu PROMO KÓDU získáte nižší cenu. Parkování na hlídaném parkovišti firmy Go parking.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 08.06.2017)