Hallstatt A Vánoce V Solné Komoře Romantika Rakouského Adventu

0
Rakousko - vánoční Hallstatt Adventní trhy Rakousko - advent Rakousko - St. Gilgen Rakousko - vánoční nálada v Solné komoře Rakousko Bad Ischl shutterstock_383054236 Rakousko Solná komora shutterstock_88866379

Zájezd pořádá

CESTOVKA POHODA s.r.o.
U Černé věže 26, 37001 České Budějovice

Rakousko
V nabídce od: 18.05.2017
Kód zájezdu: RE/A815-17

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Užijte si nádherný vánoční čas v romantickém prostředí Solné komory - vánoční zvyky, vůně sušenek, punč, svítící lucerny, tradiční trhy starých řemesel v Hallstattu, Bad Ischlu, Wolfgangský advent, a to vše bez shonu velkých měst, v příjemné předvánoční atmosféře.

1. den zájezdu: Odjezd dle nástupních míst, Praha v cca 5.30 hod., do oblasti Solné komory k jezeru TRAUNSEE. Radostné očekávání Ježíška zde pocítí každý. Návštěva GMUNDENU , adventní trhy na náměstí, keramická zvonkohra na radnici. Pokračujeme jezerní promenádou k vodnímu zámku ORT , ojedinělá atmosféra, arkádové náměstí s vánoční výzdobou, tradiční adventní trh. Přejezd do císařského městečka BAD ISCHL , volno k návštěvě adventních trhů v centru města, možnost koupání ve zdejších termálních lázních Europatherme . 2. den zájezdu: Půvabný adventní trh na malebném náměstí v městečku HALLSTATT , ležícím u břehů stejnojmenného jezera. Pokračujeme k jezeru WOLFGANGSEE , tisíce světélek, vysoká svítící lucerna uprostřed jezera, tradiční trhy, to je Wolfgangský advent, který patří k nejkrásnějším v Rakousku. Návštěva ST . GILGEN s obří adventní svící, prohlídka rodiště Mozartovy matky. Fakult. plavba po jezeře kolem lucerny do ST . WOLFGANGU na druhém břehu - živé jesličky, výstava betlémů, kostel sv. Wolfganga se slavným vyřezávaným oltářem. Odjezd do ČR.


Ubytování: různé

Strava: snídaně

Doprava: autokarem
Nástupní místa : 09.12. - 10.12. odjezd A, L

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 1x snídani
  • 1x ubytování v hotelu***+ - 2lůžk.pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • průvodce

Cena neobsahuje

  • 1lůžk. pokoj 650 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 70 Kč
  • večeře o 3 chodech 350 Kč
  • vstupné, fakult. služby, plavby lodí a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
(Popis zájezdu byl aktualizován 18.05.2017)