Ras Al Khaimah - AL HAMRA RESIDENCE *****

0
Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE ***** Foto - Ras Al Khaimah - ALHAMRA RESIDENCE *****

Zájezd pořádá

FANTASY TRAVEL, s.r.o.
Opálkova 135/13, 63500 Brno

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 12.05.2017
Kód zájezdu: FT611

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v emirátu Ras Al Khaimah, 30 km od letiště v Ras Al Khaimah a 80 km od letiště v Dubaji. V blízkosti se nachází golfové hřiště.

Pláž: Hotel leží přímo u krásné dlouhé pláže s bílým pískem.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný i pro náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, bar a restaurace u bazénu, bar na pláži, restaurace s rybími specialitami, internetové připojení, konferenční sál.

Sport a zábava: Venkovní bazén, tenisové kurty, fitness centrum, masáže.

Pro děti: Bazén, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let.

Poznámka : Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 1.11.2015 je v emirátu Ras Al Khaimah zavedena povinná pobytová taxa, která se platí na recepci hotelu.Hotel 3 hvězdy 10 AED za pokoj a noc, hotel 4 hvězdy 15 AED za pokoj a noc, hotel 5 hvězd 20 AED za pokoj a noc.


Ubytování: hotel *****
Všechny pokoje jsou typu suite. Každý suite má vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout, klimatizaci, internetové připojení, TV se satelitním příjmem, balkón, sejf, fén, telefon, žehlící prkno a žehličku. Možnost ubytování až 5 osob.

Strava: polopenze
Polopenze (snídaně a večeře) v hotelu Al Hamra Village ležícím v jednom areálu nebo All Inclusive (obědy v Al Hamra Residence).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 22.05.2017)