Velikonoční Paříž, vše v ceně, poznávací zájezd, hotel, snídaně, doprava

0
Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21 Paříž A21

Zájezd pořádá

A21 Holidays s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1

Francie / Paříž
Cena od: 4 590
V nabídce od: 20.03.2017
Kód zájezdu: 474743

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Prodloužený víkend, čtyřdenní poznávací zájezd.
Zažijete romantiku a poznejte ta nejkrásnější místa Paříže.

Poznávací zájezd do Paříže - navštívíte a zažijete to nejlepší co Paříž svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti a další skvosty.
Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, zažít francouzskou kuchyni a nasát atmosféru jednoho z nejromantičtějších míst na zeměkouli.

Pro děti až do 14 let další sleva v objednávce.

Vše v ceně, ubytování v hotelu, pokoje s vlastním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce a doprava zájezdovým autobusem, nástupy po trase přes celou ČR z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Rozvadov, bez jakéhokoliv příplatku.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen. V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině.

Na našich zájezdech Vám nabízíme:

Žádné příplatky za nástupní místa od Ostravy až po Rozvadov.
Kvalitní hotely ověřené hotely se snídaněmi, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím.
Zkušené průvodce, klienty vysoce hodnocené za odbornost a přístup ke klientům.
Nejvýhodnější ceny vstupů do památek, muzeí a atrakcí. Naši průvodci v rámci přípravy zájezdu dojednávají jednotlivé vstupy za nejvýhodnějších podmínek pro Vás.
Autobusová doprava zájezdovými autobusy vybavenými klimatizací, toaletou, s možností občerstvení u řidičů. Zkušení řidiči s mnohaletou praxí na zahraničních zájezdech.
Žádné příplatky za nástupní místa přes celou ČR po trase z Ostravy přes Olomouc, Brno, Prahu, Beroun, Plzeň, Rozvadov.
Uvedený program může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3 až 6€ za přejezd.

Informativní ceny vstupů:
Eifelova věž: 2. patro pěšky 15 euro, 2. patro výtahem 20 euro, 3. patro výtahem 30 euro
Vítězný oblouk: zdarma do 25 let (13 euro), Louvre: zdarma do 25 let (17 euro), Musée d´Orsay: zdarma do 25 let (17 euro), Centre Pompidou: zdarma do 25 let (15 euro), Invalidovna: zdarma do 25 let (14 euro), Musee Grevin (muzeum voskových figurín) 26 euro, studenti 23,50 euro, do 14 let 19 euro, Tour Montparnasse 21 euro, 12-17 let 16 euro, do 11 let 12 euro, plavba po Seině 16 euro, do 11 let 9 euro.


Ubytování: hotel **+
Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Strava: snídaně
Snídaně formou kontinentálního bufetu včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem
Nástupy po trase: z Ostravy (dopoledne), FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha (17.hod.), Beroun, Plzeň, Rozvadov – časy budou upřesněny dle nástupních míst. Všechna nástupní místa jsou bez příplatku!
Doprava: je realizována pohodlnými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den, přejezd přes Německo do Francie.

2. den: Příjezd do Paříže
v ranních hodinách. Prohlídka historického centra, např. , Radnice, kulturní Centre Pompidou, Les Halles, kostel St. Eustach, Latinská čtvrť: Panthéon, universita Sorbonna, Notre Dame, Louvre Večerní Montparnasse. Odjezd na hotel, ubytování a nocleh. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.

3. den: Poznávací program v Paříž.
Odjezd z hotelu do centra Paříže. Poznávací program v Paříži: Eiffelova věž, Martovo pole, Trocadero. Možnost projížďky lodí po Seině (fakultativně). Champs Ellysée, Concorde, Vítězný oblouk, Montmartre - umělecká čtvrť. Odjezd z Paříže ve večerních hodinách dle pokynů průvodce. Pozn. Aktuální průběh programu může být změněn či upraven průvodcem.

4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase přes den.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • profesionální průvodce
  • doprava autobusem
  • ubytování v hotelu
  • pokoje s vlastním příslušenstvím
  • snídaně kontinentální
  • pojištění CK

Cena neobsahuje

  • pojištění léčebných výloh 37,- Kč/os./den
  • místní taxy, vjezdy autokarem do terminálů, vjezdy do historického centra města - 10 €
  • vstupy do památek, muzeí dle vlastního zájmu 40-60 € (nepovinné)
  • kapesné dle vlastního uvážení
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 890 Kč/noc

Slevy

  • dle věkových kategorií
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.01.2024)