Pineto - Rezidence Green Bay Village ***

0
Rezidence Green Bay s bazenem Balkony Bazen Bazen Interier Nove zarizene loznice Obyvaci pokoj s kuchynskym koutem Okoli Okoli Okoli Pohled na rezidenci Pohled na rezidenci Rezidence Green Bay Vyhled z rezidence

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Abruzzo
V nabídce od: 11.03.2017
Kód zájezdu: 17IT0192

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidenci naleznete mezi Silvi Marina (asi 4 km) a Pinetem (asi 1 km), na prosluněném kopci s vyhlídkou na jednu z nejkrásnějších pláží Jaderského pobřeží, mezi olivovým hájem a piniovým lesem, který střeží středověká věž v Cerranu. Nákupní centrum je vzdálené asi 2 km.

Vzdálenost od moře : asi 200 metrů od rezidence.

asi 2 900

Pláž: Písečná - s pozvolným vstupem do moře, přístupná podchodem. Plážový servis (1 slunečník a 2 křesílka) v zadních řadách pláže za příplatek/na vyžádání. V období 20.5.-10.6.2017 a od 2.9.2017 do konce plážové sezony je plážový servis zdarma, konec plážové sezóny určuje majitel pláže v závislosti na počasí.

Vybavení: Apartmány se soukromým parkovištěm, klimatizace (za poplatek), bazén pro celý komplex (otevřen od 10.6. do 9.9.), soukromá pláž, garáž (za příplatek).

Sport a zábava: Jízda na kole či kolečkových bruslích, beach volejbal, fotbal, windsurfing. Bohaté společenské vyžití (Silvi Marina nebo Pineto) - kavárny, restaurace, pizzerie, diskotéky, kino, divadlo.

Doporučujeme: Řím: celodenní výlet do hlavního města Itálie, jedné z nejkrásnějších metropolí světa. Uvidíte památky jako: Koloseum, Forum Romanum, Benátské náměstí, Fontánu di Trevi, Španělské schody, Panteon, Vatikán a další dech beroucí pamětihodnosti, kterých je toto město plné.
Ostrovy Tremiti: výlet lodí na vápencové ostrovy. Vhodné ke šnorchlování a potápění. Vyžití zde naleznou i milovníci památek, a to při prohlídce místního středověkého opatství.
Atri a Silvi Alta: odpolední výlet do blízkých městeček s typickou abruzzskou architekturou. Atri je údajně nejstarším městem západní Itálie. Z obou míst, která leží cca 400 m nad mořem, je nádherný výhled na celé pobřeží a dokonce i na pohoří Gran Sasso.
Gran Sasso a Castelli: polodenní výlet určený milovníkům krásné přírody a hor. Uvidíte nejdivočejší a nejvyšší část Apenin, kde se dostanete až pod nejvyšší vrchol Gran Sassa - Corno Grande (2912 m n. m.).

Informace : check-in: 16.00-19.30 hod. / check-out: 9.00 hod.

Rezidence se nachází cca 4-5km do centra Silvi Marina, do Pineta cca 1km.
Pouze pro klienty s VLASTNÍ DOPRAVOU (vzdálenost od agentury cca 5,5km).


Ubytování: apartmán
Kapacita : 4-lůžkový apartmán: 4
Celkem osob: 16

Rezidence Green Bay nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu, odpovídající evropskému standardu ve své kategorii. Nabízíme Vám možnost ubytování ve čtyřlůžkových apartmánech, bližší informace naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

BILO 4+1

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a s rozkladacím dvoulůžkem, pokoj s manželským lůžkem, soc. zařízení, terasa s posezením. Možnost 5. lůžka (za poplatek).

Strava: vlastní
Vlastní.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 12.03.2017)