Loano - Rezidence Ai Pozzi Village ****

0
REZIDENCE AI POZZI VILLAGE BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER INTERIER MISTNI SPECIALITA MISTNI SPECIALITA MISTNI SPECIALITA MISTNI SPECIALITA PLAZ PLAZ PLAZ PLAZ PLAZ PLAZ PLAZ PROMENADA RESTAURACE RESTAURACE RESTAURACE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE REZIDENCE AI POZZI VILLAGE SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA SPORT A ZABAVA WELLNESS WELLNESS WELLNESS WELLNESS WELLNESS WELLNESS WELLNESS WELLNESS WELLNESS

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Ligurie
V nabídce od: 28.02.2017
Kód zájezdu: 17IT0177

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence Ai Pozzi Village nabízí rozmanité služby a je vhodný pro dovolenou plnou odpočinku, sportu a zábavy. Nachází se jen několik minut chůze od centra letoviska a asi 900 m od pláže. Doprava do/z centra Luana je zajištěná - zdarma.

Vzdálenost od moře : asi 900 m

Pláž: Písečná: asi 900 m od ubytování. Pláž v centru Luana - Bagni Sirena je vybavena plážovým servisem, dětským hřištěm, plážovým volejbalem, barem, převlékací kabinou.

Vybavení: Recepce, restaurace, Wi-Fi (zdarma), wellness (vyhřívaný bazén, sauna, masáže, chromoterapie), bazén s jazzuci, večerní programy, taneční lekce, tenis, stolní tenis, futsal, dětské hřiště, dětský klub, veřejné parkoviště u hotelu - zdarma, garáž (na vyžádání, za poplatek), úschovna jízdích kol.

Sport a zábava: Na pláži různé vodní sporty, půjčovny sportovního vybavení a množství sportovního vyžití. Wellness (vyhřívaný bazén, sauna, masáže, chromoterapie), bazén s jazzuci, taneční lekce, tenis, stolní tenis, futsal, dětské hřiště, dětský klub. Sauna a turecké lázně za poplatek asi 3 €ur/osoba.

Doporučujeme: Janov: hlavní město regionu; katedrála San Lorenzo, kostel El Gesú, palác San Giorgio, kde napsal ve vězení Marco Polo svůj Milión a rodný Kolumbův dům.
Cinque Terre: unikátní oblast typických přístavních vesniček (UNESCO).
Cervo: jedna z nejkrásnějších přímořských vesnic, kostel San Giovanni Battista nad mořem, ALBENGA, stará obchodní čtvrť obklopená hradbami, baptisterium s fragmenty mozaik.
Monako: Monacké knížectví, stát ležící na pobřeží francouzské riviéry (Azurové pobřeří) se nachází asi 30 min. jízdy autem od letoviska Bordighera.

Informace : check-in: 16.00 - 20.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Na místě se povinně hradí pobytová taxa. Malá zvířata do 15 kg povolena (za poplatek).


Ubytování: hotel ****
Apartmány typu MONO, BILO a TRILO jsou vybavené kuchyňským koutem, mikrovlnou troubou, SAT/TV, soc.zařízením, fénem, trezorem, připojením k internetu (přes kabel, ten není ve vybavení apartmánu), balkonem.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvoulůžkem, soc. zařízení, mikrovlná trouba, SAT/TV, fén, trezor, připojení k internetu (přes kabel, ten není ve vybavení apartmánu), balkon.

BILO 4

Obsazenost 2-4 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, ložnice s manželským lůžkem (lze rozdělit na 2 samostatná lůžka), soc. zařízení, mikrovlná trouba, SAT/TV, fén, trezor, připojení k internetu (přes kabel, ten není ve vybavení apartmánu), balkon.

BILO 5

Obsazenost 3-5 osoby, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, ložnice s manželským lůžkem (lze rozdělit na 2 samostatná lůžka)a samostatným lůžkem, soc. zařízení, mikrovlná trouba, SAT/TV, fén, trezor, připojení k internetu (přes kabel, ten není ve vybavení apartmánu), balkon.

TRILO 7

Obsazenost 5-7 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s manželským lůžkem a samostatným lůžkem, soc. zařízení, mikrovlná trouba, SAT/TV, fén, trezor, připojení k internetu (přes kabel, ten není ve vybavení apartmánu), balkon.

Strava: vlastní
Vlastní. Možnost dokoupení snídaní nebo polopenze.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 01.03.2017)