Lido degli Estensi - Rezidence Cleo ****

0
REZIDENCE CLEO BALKON TRILO 5 BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN BAZEN FITNESS FITNESS INTERIER TRILO 5 INTERIER TRILO 5 INTERIER TRILO 5 INTERIER TRILO 5 INTERIER TRILO 5 INTERIER TRILO 5 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 INTERIER TRILO 6 PLAZ PLAZ PRO DETI PRO DETI PRO DETI PRO DETI PRO DETI RESTAURACE REZIDENCE CLEO REZIDENCE CLEO REZIDENCE CLEO REZIDENCE CLEO REZIDENCE CLEO REZIDENCE CLEO SAUNA SAUNA

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Emilia Romagna
V nabídce od: 03.02.2017
Kód zájezdu: 17IT0139

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře

Poloha: Novostavba elegantní rezidence se nachází asi 400 metrů od centra Lido Estensi, nedaleko nového turistického přístavu Marina degli Estensi, v srdci přírodního parku řeky Pád. Okouzlující umístění a pohodlí tvoří zázemí pro ideální dovolenkové místo pro rodiny s dětmi a mladé lidi, kteří se chtějí bavit.

Vzdálenost od moře : asi 800 m od ubytování

400

Pláž: Písečná: soukromá, s bílým pískem, možnost plážového servisu (za poplatek).

Vybavení: Rezidence má fitness centrum, relaxační centrum se saunou a turecké lázně, velký venkovní bazén se sluneční terasou a velké parkoviště (v ceně). Asi 800 m od rezidence najdete soukromou pláž, bar, snack-bar, slunečníky a lehátka (za poplatek, viz plážový servis).

Sport a zábava: Jízda na kole či na kolečkových bruslích, pobřeží poskytuje dobré podmínky pro beach volejbal nebo windsurfing, půjčit si můžete šlapadlo. Společenské vyžití – večery je možné strávit v místních kavárnách, barech, restauracích, pizzeriích a diskotékách.

Informace : check-in: 15.00 - 19:00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Úklid kuchyňského koutu, je povinností klienta. V případě neuklizení kuchyňského koutu bude účtován poplatek 35 Eur/AP.


Ubytování: apartmán
Kvalitně vybavené apartmány rozložené do 4 pater. Každý apartmán má velkou terasu s grilem, klimatizaci/topení (za poplatek), trezor, TV/SAT, bezplatné Wi-Fi připojení na internet, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, myčkou a pračkou.

TRILO 5

Obsazenost 3 až 5 osob: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 1 osobu, kuchyňský kout, pokoj s palandou, ložnice s manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, terasa s grilem a posezením.

TRILO 6

Obsazenost 4 až 6 osob: obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 1 osobu, kuchyňský kout, třílůžkový pokoj, ložnice s manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, terasa s grilem a posezením.

Strava: vlastní
Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací a pizzerií.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 04.02.2017)