Brazílií křížem krážem

0
Brazílí křížem krážem Braz 104.tif BRAZILIE2.TIF BRAZILIE4.TIF PICT0172.TIF PICT0223.TIF PICT0234.TIF

Zájezd pořádá

AMERICA TOURS, v.o.s.
Jánská 868/8, 46001 Liberec

Brazílie
V nabídce od: 24.01.2017
Kód zájezdu: AT 1711

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Program :
01. PRAHA – RIO DE JANEIRO
Odlet z Prahy do Rio de Janeira v odpoledních hodinách /noční let/.

02. RIO DE JANEIRO
Po uvítání na letišti reprezentantem America Tours transfer do hotelu, ubytování a instruktáž k pobytu v Brazílii. Odpoledne Vás čeká návštěva velké atrakce Ria – výjezd lanovkou na skalní monolit Sugar Loaf tyčící se nad zátokou Guanabara.

03. RIO DE JANEIRO
Po snídani polodenní návštěva Corcovada – známé sochy Krista nad městem, ke kterému z města na zdánlivě nepřístupnou horu jezdí ozubnicová železnice. Ve zbytku dne budete mít možnost poznat slavné pláže Copacabana a Ipanema, a okusit koupel ve zdejších vlnách… Večer Vám doporučujeme fakultativní návštěvu Samba Show v některém ze známých tanečních podniků.

04. MANAUS, RIO NEGRO
Časná snídaně, poté odjezd na letiště a odlet do Manausu v Amazonii. Transfer do přístavu na řece Rio Negro a odjezd lodí do pralesní lodge přístupné pouze po vodě nebo ze vzduchu. Ubytování, večeře.

05. AMAZONIE
Po snídani vycházka po stezce v pralese, pozorování ptáků a zvířat. Po obědě plavba na kánoích spojená s lovem dravých ryb piranhas. Po návratu večeře a za soumraku pozorování aligátorů v přírodě v okolí lodge.

06. AMAZONIE
Sledování úsvitu nad pralesem, pozorování pralesních ptáků, poté návrat lodí do Manausu, ubytování v hotelu a prohlídka města.

07. RECIFE, OLINDA
Časně transfer na letiště a odlet do Recife. Po příletu prohlídka města včetně návštěvy jedinečné historické památky – města Olinda. Transfer do hotelu a zbytek dne volno k relaxaci na pláži nebo u hotelového bazénu.

08. RECIFE
Volný den k relaxaci u hotelového bazénu či na pláži, odpočinek.

09. BELO HORIZONTE, MARIANNA
Ráno odlet do Belo Horizonte – hlavního města státu Minas Gerais, který je proslulý těžbou drahokamů. Po příletu transfer do města Marianna, návštěva starého hlubinného zlatého dolu. Ubytování ve večerních hodinách.

10. MINAS GERAIS, OURO PRETO
Celodenní výlet do oblasti s největšími nalezišti drahých kamenů na světě, návštěva starobylého hornického města Ouro Preto a muzea drahokamů, které nelze vidět nikde jinde. Navštívíte také exkluzivně naleziště imperiálních topazů – vzácných drahokamů – které zde místní lidé dobývají středověkými metodami.

11. VODOPÁDY IGUACU - BRAZÍLIE
Transfer na letiště a odlet do Foz do Iguacu. Prohlídka nejkrásnějších vodopádů světa z brazilské strany, poté transfer do hotelu a ubytování.

12. VODOPÁDY IGUACU – ARGENTINA
Časně odjezd přes hranice Argentiny do hodinu vzdáleného dolu Wanda – místa známého svojí těžbou krystalů ametystu, záhnědy, křišťálu a citrinu. Po prohlídce těžební lokality návrat zpět do Iguacu, prohlídka argentinské strany vodopádů do večerních hodin. Jako přídavek Vás pozveme na plavbu na člunu pod vodopády – jedinečný a dobrodružný zážitek ze setkání s hřmící stěnou vody!!

13. OSTROV ILHA BELA
Transfer na letiště a odlet do Sao Paula. Odtud Vás čeká tříhodinová cesta k pobřeží Atlantiku, tzv. "Costa Verde", a přejezd trajektem na ostrov Ilha Bela. Tento ostrov je z větší části přírodní rezervací tropického pralesa s jedinečnými rostlinnými a živočišnými společenstvy a bezpočtem krásných pláží. Ubytování v malém rodinném hotelu, volno k odpočinku.

14. OSTROV ILHA BELA
Volný den!! Můžete ho strávit relaxací u hotelového bazénu nebo na pláži, či vycházkou po městečku. Fakultativně Vám nabídneme výlet v jeepech po jediné komunikaci vedoucí na oceánskou stranu ostrova. Strmou cestou s mnoha zatáčkami, fantastickým šťavnatým pralesem se dostanete až ke krásným plážím, odkud se nikomu nechce zpět….

15. SAO PAULO – PRAHA
Po snídani odjezd lodí na pevninu, transfer na letiště Sao Paulo a odlet do Prahy. Fakultativní prodloužení pobytu v kouzelném prostředí Ilha Bela.

16. Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.

Obecný popis :
16 dnů Brazílie
Rio de Janeiro - Corcovado - Sugar Loaf - Manaus - pobyt v Amazonii - Recife - Olinda - Belo Horizonte - zlatý důl Marianna - drahokamové naleziště - Outro Preto - vodopády Iguacu - ametystový důl Wanda - Ilha Bela - Sao Paulo
Minimální počet 8 osob
Letecká doprava může vést přes USA. K tranzitu via USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.
Zájezd může být směřován opačně.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu dle itineráře v turistické třídě
  • letištní taxy a poplatky ( aktuálně cca 14.000 Kč)
  • 13x ubytování dle itineráře v hotelech kat.3-4
  • pozemní dopravu dle itineráře
  • program dle itineráře včetně uvedených vstupů
  • služby vedoucího zájezdu America Tours a místních průvodců
  • 13x snídaně, 1x oběd , 2x večeře
  • stravu jmenovanou v itineráři
  • komplexní pojištění vč. pojištění storna
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • stravu nejmenovanou v itineráři
  • vstupy a fakult. akce nezahrnuté do programu zájezdu
  • povinnou odletovou taxu při cestě zpět (v některých destinacích)
  • spropitné lokálním průvodcům, řidičům, personálu hotelů a restaurací
  • event. nutná tranzitní víza pro cestu do cílové destinace
  • letištní taxy u vnitřních přeletů (splatné na místě)
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj 23.800 Kč

Slevy

  • Sleva pro třetí osobu na pokoji 4.200 Kč
(Popis zájezdu byl aktualizován 24.01.2017)