Pension Mudražija

0
Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija Foto - Pension Mudražija

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Chorvatsko / Kvarner
V nabídce od: 16.01.2017
Kód zájezdu: 4151

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Popis: Rodinná dovolená v Crikvenici! Ubytování v pensionu Mudražija *** , jen 100 m od pláže, dítě do 11,99 let na první přistýlce zdarma




8–10denní zájezd do Chorvatska – letovisko Crikvenica

Pension Mudražija - klienty oblíbené ubytování v sezóně 2016

Pláž jen 100 m od pensionu

Dítě do 11,99 let na první přistýlce zdarma

Centrum jen pár kroků od ubytování

K dispozici malý venkovní bazén

Dobrá dostupnost z ČR

Nástupní místa po celé ČR

Čtěte pozorně – odstavec Slevy a podmínky níže


Dovolená na Kvarneru v Crikvenici

Crikvenica je velmi oblíbenou turistickou destinací. Nabízí jak oblázkové, tak i písečné pláže. Hlavní městskou pláží je dlouhá písčito-oblázková pláž Gradska plaža. Pláž má pozvolný vstup do moře, proto je ideální pro rodiny s dětmi. Jedinou nevýhodou je fakt, že je placená. V okolí pláže najdete kavárny, restaurace i prolézačky pro děti. Toto město a tradiční oblíbené letovisko je největší na Chorvatském přímoří, 37 km jihovýchodně od Rijeky, jehož nánosy písku vytvořily proslulou crikvenickou pláž.
Ubytování v pensionu Mudražija ***

Rodinný pension, který prošel v roce 2012 renovací, se nachází pouhých 100 m od písečné pláže. Obchody, restaurace a kavárny se nacházejí v okolí pensionu. Jen 50 m od ubytování se nachází také poliklinika (cca do 50 m). Pension je vybaven recepcí, restaurací, malým venkovním bazénem, venkovním posezením, parkovištěm (za poplatek).

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, WiFi, SAT/TV, klimatizací. Na chodbě se nachází společná lednice, kterou mohou hosté využít. Některé pokoje mají balkon/terasu. Pension nabízí ubytování v následujících pokojích:

Přízemí

pokoj č.1 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s přízemní terasou. Bazén se nachází přímo naproti terasy.

pokoj č.2 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s přízemní terasou.



1. patro

pokoj č.3, č.4 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s balkonem směrem na moře (nemá přímý výhled na moře).

pokoj č. 5 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek s terasou směrem na moře (pouze částečný boční výhled na moře).



2. patro

pokoj č.6 , č.7 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s balkon a výhledem na moře.

pokoj č. 8 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek s balkon s a výhledem na moře.



3. patro – podkroví

pokoj č.9 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky. Pokoj nemá balkon.

pokoj č. 10 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek. Pokoj nemá balkon.

pokoj č. 11 - jedná se o dvoulůžkový pokoj s možností 2 přistýlek. Pokoj nemá balkon.
Stravování formou polopenze




Snídaně jsou podávány formou bufetu

Večeře je servírovaná, výběr ze dvou menu

Polopenze se podává v restauraci, která se nachází v přízemí pensionu


Pláže jen 100 m od pensionu

Písečná pláž se nachází jen cca 100 m od pensionu. Crikvenica má evropské uznání Modrou vlajku za čistotu moře a pláží. Gradska plaža – přecházející v hrubý písek s pozvolným přístupem do moře je vhodná pro rodiny s dětmi. Písčitá pláž Crni molo – je součástí pláže Gradsko koupaliště, má pozvolný vstup do moře. Gradsko kupaliste je písečná a štěrková pláž. Oblázková pláž Balustarda se rozprostírá od pláže Gradsko koupaliště do centra města Crikvenice. Na některých plážích možnost pronájmu slunečníků a lehátek u soukromníků. Písečná pláž Gradsko koupaliště je zpoplatněná cca 15 kuna (cca 60 Kč)/os./den. Na ostatní pláže po levé i pravé straně je vstup zdarma.
Sport a zábava

V rámci letoviska jsou k dispozici vodní sporty a jiné sportovní možnosti - vodní lyže, wakeboard, paragliding, plachtění, potápění, tenisové kurty, hřiště na volejbal, basketbal, adrenalinový park.
Cestujete s dětmi?

Dítě na první přistýlce do 11,99 let má ubytování a polopenzi zdarma.
Důležité informace


Check in 14.00, check out 10.00

Doprava vlastní nebo autobusem

Nástupní místa po celé ČR

Odjezd z ČR ve večerních hodinách, příjezd na místo v ranních hodinách

Návrat do ČR v ranních hodinách

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

Slevy a podmínky

SLEVY FIRST MINUTE


Sleva autobusová doprava za polovinu – platí do 31.1.2017 ke všem uvedeným termínům. Klient má možnost objednat si svozová místa dle podmínek, platných pro sezonu léto 2017. Pokud je na svozové lince méně než 8 účastníků, má dopravce právo na změnu nástupního místa na co nejbližší nástupní místo na trase autobusu (bez nároku na náhradu jízdného) nebo změnu způsobu svozu jiným dopravním prostředkem (vlak, linkový autobus, Student Agency), kdy bude klientům proplaceno jízdné po předložení jízdenek. Sleva first minute a sleva na autobusovou dopravu platí pouze pro osoby na základním lůžku, neplatí tedy pro osoby na přistýlkách a děti, které mají pobyt zdarma. Slevu first minute nelze kombinovat se slevou na autobusovou dopravu.
Sleva first minute 13%-15% s platností do 31.12.2016

Sleva first minute 10%-12% s platností do 31.1.2017

Sleva first minute 7%-9% s platností do 28.2.2017

Sleva first minute 7% s platností do 31.3.2017


Ubytování: pension

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 16.01.2017)