Benátky a Verona

0
Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona Foto - Benátky a Verona

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Itálie / Benátky
V nabídce od: 16.01.2017
Kód zájezdu: 3611

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Popis:
Benátky jsou jedním z nejoblíbenějších turistických cílů Itálie. Toto světoznámé město v laguně Vás nadchne svou romantickou polohou a neopakovatelným šarmem. Verona je zase město proslulé Shakespearovým milostným příběhem o Romeovi a Julii. Jeďte se svou drahou polovičkou na 4denní romantický zájezd po Itálii.




Program zájezdu:

1. den: odjezd z ČR ve večerních hodinách.
2. den: příjezd do Punta Sabbioni. Linkovou lodní dopravou přejezd přes lagunu do centra Benátek, zde bude následovat prohlídka města s průvodcem: náměstí sv. Marka, Dóžecí palác (sídlo benátských dóžat, vězení), Most vzdechů, zvonice sv. Marka (Campanilla – fakultativně možnost výstupu na vyhlídku zvonice nebo prohlídka Dóžecího paláce). Procházka labyrintem benátských uliček až k proslulému mostu Rialto (most Zlatníků). Individuální volno – možnost projížďky parníčkem po Canalu Grande, volno k nákupům v místních obchůdcích nebo občerstvení v některé z typických kaváren a restaurací. Ve večerních hodinách odjezd lodní linkou zpět do Punta Sabbioni . Odjezd na ubytování.
3. den: Verona – město proslulé milostným příběhem o Romeovi a Julii. Prohlídka nejen rodného domu Julie, ale také skvostu románské architektury baziliky San Zeno, dvoukostel San Fermo Maggiore – hrad rodu Scaligerů a proslulý římský amfiteátr, ve kterém se v létě konají operní představení. Individuální volno. Odjezd do ČR.
4. den: příjezd do ČR v dopoledních hodinách.




Cena zahrnuje: dopravu autobusem, 1x ubytování v hotelu s vlastním sociálním zařízením a snídaní, služby průvodce, pojištění CK proti úpadku.



Cena nezahrnuje: příplatek za nástupní místa Praha a Jihlava, příplatek za jednolůžkový pokoj 800 Kč, pojištění léčebných výloh, vstupy do jednotlivých památek, povinný příplatek 20 € (zahrnuje zpáteční lodní lístek z Punta Sabbioni, turistický poplatek za vjezd do Benátské laguny - vybírá průvodce v autobuse).


Orientační ceny vstupného: Dóžecí palác 18,00 € (6-14 let 11,00 €), Gallerie dell´Accademia 15,00 € (do 18 let zdarma, 18-25 let 12,00 €)



Doporučené kapesné: min. 60 €




Změna programu vyhrazena.




Minimální počet cestujících k uskutečnění zájezdu je 40. V případě, že nebude tato minimální kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět.



Nástupní místa a orientační časy odjezdu:

Praha (18:00 z parkoviště naproti Hl. vlak. nádraží, skleněné kopule) - s příplatkem 300 Kč

Jihlava (20:00 z parkoviště u Billy, třída Legionářů) - s příplatkem 200 Kč

Brno (21:00 od Janáčkova divadla, Rooseveltova ulice), Mikulov (22:00 čerpací stanice Shell u Lidlu, směr Vídeň) - bez příplatku


Při zpáteční cestě může trasa vést přes Mnichov a návrat do Prahy tak bude v časných ranních hodinách.


Ubytování: různé

Strava: snídaně

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.09.2017)