Ulcinj - Hotelový komplex Bellevue Club ***

0
007291 007301 1 (1)22 1 (10)16 1 (11)12 1 (2)21 1 (7)19 1 (8)18 bellevue s šipkou Bellevue soba (1) Bellevue soba3 Bellevue tennis (2) Bellevue tennis2 DSC_17301 Hotel Bellevue (1)(2) Hotel Bellevue (39)1 Hotel Bellevue (58)1 Hotel Bellevue (9)1 Hotel Olympic (42)1 Hotel Olympic (47)1 IMG_6994 plaza (11) plaza (6) plaza (7) plaza (8) plaza (9) Plážový voljbal1 posilovnabellevue2 Ulcinj hrad1 Ulcinj pohled na městskou pláž1 Ulcinj Staré město1 ulcinj1 ulcinj2 ulcinj3

Zájezd pořádá

KOVOTOUR PLUS s.r.o.
Přívozská 12, 70200 Ostrava

Černá Hora / Ulcinj
V nabídce od: 12.01.2017
Kód zájezdu: MEP095

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: depandanceubytování: depandance
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Letní pobyt v Černé Hoře, v nádherném prostředí Ulcinjské riviéry, je skvělou volbou pro milovníky pohodové dovolené. Hotelový komplex Bellevue (Cer, Borik, Avala) Vám poskytne příjemné ubytování, přímo u oblíbené "Veliké" pláže. Můžete si zde báječně odpočinout, obklopeni krásnými borovicovými háji. Dovolená v Černé Hoře strávená na tomto poklidném místě je ideálním tipem pro dříve narozené výletníky. Letní zájezdy do Černé Hory mohou senioři využít k relaxaci, výletům do okolí či procházkám podél pobřeží.

Dovolená v Černé Hoře s ubytováním v Hotelovém komplexu Bellevue může být využita i k pobytu na ulcinjské pláži s léčivým pískem, který blahodárně působí na revma i klouby. Zájezd do Černé Hoty Vám tak nabízí spojení příjemného s užitečným!

Poloha: hotelový komplex Bellevue Club leží přímo u překrásné "Velike Plaže" v prostředí, které je ideální pro odpočinek a relaxaci. Okolí komplexu je obklopeno krásným parkem a borovicovými háji. Díky svému jedinečnému zázemí je vhodný pro rodiny s dětmi.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 150 m). Vyznačuje se léčivými účinky písku, který je zbarvený do černé barvy. Písek blahodárně působí na revma, kloubové, kožní onemocnění a astma.

Vybavení: recepce, restaurace, kavárna, aperitiv bar, společenská místnost. V blízkosti komplexu je nově otevřen plážový bar s bohatou nabídkou, WiFi na recepci (za poplatek).

Sport a zábava: krytý bazén se sladkou vodou ve vedlejším hotelu Olympic Club, fitness, společenská místnost, masáže, lesní a plážové procházkové trasy dlouhé cca 13 km. Fotbalové hřiště, 8 tenisových kurtů s umělým osvětlením (za poplatek), hřiště na volejbal, basketbal a házenou, stolní tenis, plážový volejbal.

Náš názor: ideální místo pro dovolenou s krásnou pláží vhodnou pro rodiny s dětmi a věkovou kategorii 50+, díky pozvolnému vstupu do moře a jemnému léčivému písku. Animační program v českém jazyce ZCELA ZDARMA.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj +3 990 Kč/týden. ODLET V PONDĚLÍ: z Prahy do TIRANY + následný autokarový transfer z Tirany do hotelu.


Ubytování: depandance
klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až tří přistýlek a balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT TV, lednička.

Strava: plná penze
PLNÁ PENZE S NÁPOJI - snídaně formou švédských stolů, obědy i večeře servírované výběrem ze dvou menu. Ke snídani káva, čaj, mléko, nealkoholické nápoje v neomezeném množství, k obědu alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů, k večeři alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 12.07.2017)