Hotel Altinkum Beach

0
Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel ALTINKUM BEACH Foto - Hotel Altinkum Beach

Zájezd pořádá

TRAVEL 2002, spol. s r. o.
Moravské nám. 4, 60200 Brno

Turecko / Side
V nabídce od: 21.12.2016
Kód zájezdu: 824

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži

Okolí: Hotelový komplex Altinkum Beach 3* (Side, Turecko) s příjemnou a klidnou atmosférou je tvořen menšími samostatně stojícími přízemními bungalovy zasazenými do rozlehlé kvetoucí zahrady. Má vynikající polohu, nachází se v bezprostřední blízkosti široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře a do historického centra Side pohodlně dojdete po promenádě příjemnou procházkou asi za 8 minut. K dispozici je hostům recepce s možností pronájmu sejfu, restaurace, a’la carte restaurace (za poplatek), Wi‑Fi (v lobby, restauraci a u bazénu zdarma), bazén s oddělenou částí pro děti, dětské hřiště a malý obchod. Dále je zde připravena sauna, turecké lázně, masáže a široká nabídka vodních sportů na pláži za poplatek. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Restaurace, bary, ale i možnost nákupů naleznete v blízkosti hotelu. Hotel v příznivé cenové relaci doporučujeme klientům, kteří se spokojí s jednodušším ubytováním, které je kompenzováno výbornou polohou přímo u pláže a v dosahu historického centra s památkami a krásným přístavem. Hotel patří k nejžádanějším v naší nabídce, doporučujeme proto včasnou rezervaci.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.


Ubytování: hotel ***
Samostatné přízemní bungalovy mají jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar (za poplatek), TV/SAT, telefon, sejf (za poplatek), fén, koupelna a terasa.

Strava: all inclusive
All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj a sušenky, neomezená konzumace místních nealkoholických a alkoholických nápojů (10.30–22.00).

Doprava: letecky
Doprava do Turecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 04.10.2021)