Hotel Altinkum Park

0
Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK Foto - Hotel ALTINKUM PARK

Zájezd pořádá

TRAVEL 2002, spol. s r. o.
Moravské nám. 4, 60200 Brno

Turecko / Side
V nabídce od: 21.12.2016
Kód zájezdu: 1643

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 50 m • písečná | ZDARMA: klimatizace • TV/SAT • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži

Okolí: V roce 2012 otevřený moderně zařízený hotel Altinkum Park 3* (Side, Turecko) leží v krásné zahradě pouhých 50 m od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, od které je oddělen pouze pobřežní promenádou a na které má hotel vyhrazenou svoji soukromou část s lehátky a slunečníky zdarma. Pro milovníky vodních sportů je zde také připravena široká nabídka aktivit (za poplatek). Hotel disponuje recepcí, Wi-Fi ve společných prostorách (zdarma), směnárnou a restaurací s barem. V areálu se dále nachází venkovní bazén, dětský bazén a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu, stejně jako na pláži, k dispozici zdarma. K nabízeným službám patří také turecké lázně, sauna, masáže, peeling a služby kadeřníka (vše za poplatek). Pro hosty jsou přichystány nepravidelné animační programy a 1x turecký večer. Historické centrum Side je od hotelu vzdálené asi 700 m a dostanete se tam příjemnou procházkou po promenádě podél moře. Nákupní možnosti, restaurace a bary naleznete nedaleko hotelu. Doporučujeme všem, kteří chtějí svou dovolenou u krásné pláže spojit s poznáním oblíbeného letoviska Side, které v sobě skýtá nespočet historických památek a umožňuje každovečerní procházky.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.


Ubytování: hotel ***
Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, TV/ SAT, telefon, minibar (za poplatek), sejf (za poplatek), fén, koupelna. Terasa je společná pro více pokojů.

Strava: all inclusive
All inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během odpoledne káva, čaj a zákusky. Neomezená konzumace nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby (10.30–22.00).

Doprava: letecky
Doprava do Turecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.05.2021)