Poreč - Zelena Laguna SENIOŘI 55 (Mobilní dům)

0
Foto - Poreč - Zelena Laguna (Mobilní dům) Foto - Poreč - Zelena Laguna (Mobilní dům) Foto - Poreč - Zelena Laguna (Mobilní dům) Foto - Poreč - Zelena Laguna (Mobilní dům) Foto - Poreč - Zelena Laguna (Mobilní dům)

Zájezd pořádá

CHERRY TOUR s. r. o.
Zengrova 480/27, 70300 Ostrava-Vítkovice

Chorvatsko / Zelena Laguna
V nabídce od: 14.12.2016
Kód zájezdu: 70-247-2

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

KEMP ZELENA LAGUNA **** se nachází v celku stejnojmenného turistického komplexu, vybudovaného 5 km jižně od městečka Poreč. Kemp se rozkládá v lesíku a je obklopený ostrůvky. Jeho sportovní, zábavná i gastronomická nabídka je jednou z nejkompletnějších na Jadranu. Hosté zde najdou skutečně vše na o si vzpomenou. Jsou zde sprchy s teplou vodou, umývárna nádobí, velmi kvalitní sociální zařízení se stálou hygienickou službou, pekárna, stánky se zeleninou, zmrzlinou, markety, restaurace, diskotéky. Kemp skýtá nepřeberné možnosti pro sport, jsou zde tenisové kurty, ping-pong, volejbalová hřiště, basketbal, trampolíny, minigolf, bazény se sladkou vodou, tobogán, půjčovna člunů, šlapadel, jízdních kol, vodní lyžování, vodní skútry, parafly, apod. Skalnatá pláž je upravena betonovými platy na opalování, ale nechybí ani oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře vhodné pro malé děti. Jedna část pláže je vyhrazena pro naturisty. Kemp povoluje vzít s sebou i pejska.

Karavany LUX 6 (klimatizace)

novější domy pro max.7 osob, klimatizované, dvouložnicové, o rozměrech 8x3 metry. V jedné ložnici je manželská postel, v druhé ložnici, nacházející se na opačné straně domku, jsou tři samostatná lůžka, jedno z nich na patro. Patrová postel je vhodná pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg. Ve střední části domku je denní místnost (s možnosti 2 přistýlek) spolu s plnohodnotnou kuchyni (nádobí, mikrovlnka, varná konvice, malá lednice s výparníkem, plynový sporák). V tomto domě je koupelna společná s WC. Před domkem je zastřešená dřevěná terasa s posezením a grilem na dřevěné uhlí. Vzdálenost od moře cca 250 m.

POREČ představuje nejnavštěvovanější rekreační oblast Porečské riviéry táhnoucí se na západním pobřeží poloostrova Istrie. Malebné přímořské letovisko s výbornou dopravní infrastrukturou není jen střediskem turismu, ale také městem s umělecko – historickými památkami, především nádhernou Eufrasiovou bazilikou, jedinečnou stavební památkou z byzantského období. Rozmanitá turistická nabídka, upravené město plné květin a zeleně, jsou součástí bohaté tradice města Poreč. Součástí Poreče je 400 m vzdálený ostrůvek Sveti Nikola. Kolem zdejších zátok, kterým se říká laguny, Plava laguna a Zelena laguna jižně od města byla vybudována velká rekreační střediska, která vypadají jako samostatná městečka. Turistickou idylku dotváří velké množství výletů – od lodních až po autobusové. V letních měsících se zde koná několik mezinárodních festivalů, například festival populární hudby a filmový festival.

Sport a zábava: tenis, volejbal, ping-pong, minigolf, půjčovna člunů, šlapadel, jízdních kol, vodní lyžování, skútry, parafly, cyklostezky, kolečkové brusle, fakultativní výlety, disco. Animátorský tým zajišťuje zábavu a sportovní vyžití v kempu, turnaje, 3x denně aerobic zdarma, aquaerobic apod.
PLÁŽE
Jak přírodní, tak upravené, místy skály, místy oblázky, pozvolné i strmé klesání břehů. Na plážích jsou sprchy i WC, občerstvení a kiosky, volejbalová hřiště. Koupání je vhodné i pro děti.Část pláže je vyhrazena nudistům. Na plážích kempu Bijela Uvala vlaje Blue fee - Modrá vlajka (ocenění čistoty pláží). Každoročně jsou tyto pláže zařazovány mezi nejčistější na Jadranu. Teplota vody již v červnu dosahuje 20° C. V letních měsících až 27° C.

dvouložnicové karavany se stanovými předsíněmi jsou umístěny cca 15 m od sociálního zařízení a 150 m od pláže. Jsou kompletně vybaveny pro pobyt 4-5 dospělých (mikrovlná trouba, elektrický dvouplotýnkový vařič, lednice, rychlovarná konvice, kávovar, nádobí (nerez, sklo, porcelán), příbory, topení+ventilátor, polštáře, deky, židle, stůl, osvětlení, gril). Před každým karavanem je zavedena voda. Nutno s sebou vzít pouze ložní prádlo, utěrky a osušky. Dle velikosti a typu karavanu lze přiobjednat přistýlku pro 5. osobu. Dítě na přistýlce do 5 let včetně ZDARMA. Karavany dosahují délky cca 5 m, šíře 2 m. Ve stanech, které navazují na karavan a jejichž šíře je 2,4 m, jsou dřevěné podlážky. Před stanem je kryté posezení. Karavany jsou vybaveny střešní nástavbou, jako aktivní ochranu před sluncem i deštěm. Vzdálenost od moře cca 150 - 200 m. : Mobilní domy ELBA PLUS

MOŽNOSTI DOPRAVY : Vlastní - Vzdálenost z Brna je 650 km, plán kempu i plán cesty s radami každý klient obdrží před cestou.
Autokarová - cena od 2090 Kč/osoba. Autobusová doprava je zajišťována našimi smluvními dopravními partnery. Ceny dopravy zahrnují jízdenku tam i zpět a jsou orientační, v závislosti na nástupním místě. Odjezdy jsou možné z různých míst po celé ČR. Přesnou informaci o nástupním místě a částce Vám sdělíme v CK. Autobusová doprava je možná na týdenní pobyty sobota -sobota a odjezd je vždy v pátek před termínem pobytu v odpoledních hodinách a návrat v neděli v dopoledních hodinách po termínu pobytu.


Ubytování: mobilhome

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 01.03.2017)