Agios Stefanos - SPIROS A MARIA **+

0
Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos Agios Stefanos korfu_agios_stefanos_spiros-maria_22

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Korfu
V nabídce od: 22.11.2016
Kód zájezdu: cfu-spi-55

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Apartmánový hotel se třemi budovami a bazénem stojí v mírném svahu velmi blízko krásné písečné pláže Agios Stefanos v severní části letoviska. Na písečnou pláž se dostanete za pár minut po místní komunikaci a pak po chodníčku okolo vilky Paralia I . V jedné z budov je recepce, restaurace a bar, v dalších pak ubytování.

Vzdálenosti od pláže Agios Stefanos: cca 130 m
od centra Agios Stefanos: cca 150 m

Shrnutí : Největší předností domu je výborná poloha, velmi rychlá dostupnost krásné písečné pláže a přívětivý přístup celé rodiny k hostům. Poskytování komplexních služeb je další předností tohoto hotelu.


Ubytování: studia
Informace o ubytování : 2-3 lůžka
bez stravy nebo s polopenzí
- možnost dokoupení snídaní a večeří

Studia jsou třílůžková, třetí lůžko je buď řádné lůžko nebo rozkládací gauč (pro dítě do 12 let). Všechna studia směřují k moři. Ze zastíněných balkónů studií v prvním patře je výhled na moře, ze studií v přízemí je výhled do zahrady. Studia jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek), fénem, trezorem a TV. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Vybavení a služby hotelu : U hotelu je bazén, dětské brouzdaliště, rodinná restaurace a bar, kde je i Wi-Fi.

Strava: vlastní
Doporučujeme si připlatit snídaně (mírně rozšířená kontinentální) a večeře (dva chody a salát pro dvě osoby). Vaří sama majitelka a jídlo se podává na zastřešené terase poblíž bazénu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 27.02.2018)