Murter - Jezera Village (Mobilní dům)

0
Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - AKCE senioři 60+ sleva 40% (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům) Foto - Murter - Jezera Village (Mobilní dům)

Zájezd pořádá

CHERRY TOUR s. r. o.
Zengrova 480/27, 70300 Ostrava-Vítkovice

Chorvatsko / Dalmácie - Zadarská oblast
V nabídce od: 09.11.2016
Kód zájezdu: 4-236-2

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Ostrov MURTER leží v severozápadní části šibenického souostroví. S pevninou je spojen malým mostem přímo ve městě Tisno. Kemp Jezera Lovišća se nachází u malebné obce zvané Jezera, a to v klidné zátoce s výhledem na městečko Tisno. Celý ostrov, jakož i samotný kemp, je v obklopení nádherné přírody, skalních masívů i zelených porostů. Kemp i jeho okolí je vhodné k jízdě na in-line bruslích, cyklistických výletů a nord-walkingu. V letních měsících se zde vyžívají milovníci vodních sportů včetně jachtařů, surfařů ale také potápěčů.

Pláž: je situována v klidné zátoce, v obklopení kempového pobřeží s výhledem na městečko Tisno. Jemná pláž s drceným vápencem a pozvolným vstupem do moře bude vhodná i pro vaše nejmenší děti. Na pláži jsou sprchy i kvalitní restaurace s velkou terasou. Poblíž kempu najdete také přírodní pláže s překrásným výhledem na volné moře a souostroví Kornati.

Sport a zábava: tenisové kurty s osvětlením, stolní tenis, mini golf, basketbal. Můžete zde využít i půjčovny kol nebo se naučit potápět v potápěčském centru. V hlavní sezóně jsou pořádány animační programy pro děti, aquaerobic a jiná cvičení, sportovní turnaje a taneční večery. Okolí kempu je ideální k romantickým procházkám v nedotknuté přírodě.

KEMP JEZERA VILLAGE*** : se nachází v jihovýchodní části ostrova Murter a je vzdálen cca 3 km od městečka Tisno u zátoky Lovišća. Kemp s kvalitním zázemím se rozkládá v mírně svažitém terénu a je částečně zastíněn borovicemi táhnoucími se podél pobřeží. Kemp disponuje sociálním zařízením, supermarketem, restaurací, kavárnou, směnárnou, Tv místností, kadeřnictvím apod. Součástí kempu je i sportovní centrum s tenisovými kurty, stolním tenisem, hřištěm pro basketbal, minigolfem a pod. S městem je spojen pěší stezkou podél moře, cca 10-15 minut chůze.

MOBILNÍ DOMY SUNSEEKER : Typologie mobilního domu: dvouložnicový 2/3 + 1 osoba na přistýlce v denní místnosti, klimatizovaný o rozměrech 8 x 3 m
Výbava mobilního domu: 1 ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice se třemi samostatnými lůžky, jedno z nich je na patro (vhodné pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg) - na spodním lůžku je možná dětská zábrana; denní místnost s možností přistýlky, s plnohodnotnou kuchyni (nádobí, mikrovlnná trouba, varná konvice, velká lednice s mrazákem, plynový sporák) a jídelním koutem; vlastní WC s koupelnou; před domkem je dřevěná terasa s posezením krytá přístřeškem.
V ceně není zahrnuto ložní povlečení, je třeba vzít s sebou nebo možno zapůjčit na místě za poplatek 150 Kč/osoba/pobyt - nutno však nahlásit nejpozději 14 dní předem v kanceláři.

MOŽNOSTI DOPRAVY : Vlastní - Vzdálenost z Brna 817 km, plán kempu i plán cesty s radami každý klient obdrží před cestou. Parkování vozidla je u mobilního domu.
Autokarová - cena od 2500 Kč/osoba. Autobusová doprava je zajišťována našimi smluvními dopravními partnery. Ceny dopravy zahrnují jízdenku tam i zpět a jsou orientační, v závislosti na nástupním místě. Odjezdy jsou možné z různých míst po celé ČR. Přesnou informaci o nástupním místě a částce Vám sdělíme v CK.


Ubytování: mobilhome

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 01.03.2017)