Hotel Neapolis ***

0
Foto - Hotel Neapolis *** Foto - Hotel Neapolis *** Foto - Hotel Neapolis *** Foto - Hotel Neapolis *** Foto - Hotel Neapolis *** Foto - Hotel Neapolis ***

Zájezd pořádá

RS Tour s.r.o.
Zlatnická 7, 11000 Praha

Řecko / Polichrono
V nabídce od: 02.11.2016
Kód zájezdu: 80

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel se nachází přímo na pláži. v centru letoviska. Písečná pláž je s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky na pláži zdarma k zakoupenému nápoji v baru. Hotel disponuje vstupní halou s recepcí, WiFi připojení zdarma, restaurace, pizzerie, bar, kavárna, trezor (za poplatek).

Okolí : Městečko Polichrono je malebné přímořské městečko s nespočetným množstvím obchůdků, vináren, kavárniček a řeckých taveren. To nejkrásnější, co však tato místa mají je azurově modré moře. Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vhodná pro rodiny s dětmi, ale i pro osoby s problémy pohybového ústrojí. Najdete zde nejen rušné pláže, ale na vypůjčeném skútru si můžete zajet na nádherné opuštěné pláže, skýtajících klid a odpočinek pro ty, kteří po něm touží.

Je zde velká možnost využití nabídky vodních sportů, ale i jiných sportovních aktivit jako je např. volejbal. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek. Možné jsou i pojížďky na malých člunech.
Promenáda na pobřeží láká k večerní procházce, kterou zpříjemňuje pohled na protější poloostrov Sithonii.
Doporučujeme zajít do místních taveren a ochutnat místní speciality, jako jsou ryby, mořské plody, masové špízy a saláty s oblíbeným sýrem feta.
V letovisku je také k dispozici bankomat, ordinace praktického a zubního lékaře. Většina hotelů, restaurací a prodejen akceptují kreditní karty.


Ubytování: hotel ***
dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem nebo terasou, vlastní soc. zařízení, TV, lednička, klimatizace (za poplatek).

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem nebo terasou, vlastní soc. zařízení, TV, lednička, klimatizace (za poplatek).

Strava: polopenze
polopenze – snídaně a večeře formou švédských stolů.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.07.2018)