Okruh Rakouskem ***

0
Foto - Rakousko - Okruh Rakouskem *** Foto - Rakousko - Okruh Rakouskem *** Foto - Rakousko - Okruh Rakouskem *** Foto - Rakousko - Okruh Rakouskem *** Foto - Rakousko - Okruh Rakouskem *** Foto - Rakousko - Okruh Rakouskem ***

Zájezd pořádá

AGL travel
Jungmannova 733/6, 11000 Praha 1

Rakousko
V nabídce od: 28.10.2016
Kód zájezdu: AGL21106050834

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

K jezerům, vodopádům, do údolí alpských hor, malebných měst a upravených vesniček.
Orlí hnízdo • Kaprun • Krimmelské vodopády • Dachstein • Hallstatt

Doporučujeme: Nástupní místa: Praha, Žebrák, Hořovice, Příbram, Písek, České Budějovice. Výstupní místa: po trase České Budějovice, Písek, Praha, dále svoz z Českých Budějovic do Tábora, Pelhřimova, Jihlavy, Brna, nebo do Plzně.
Nástupní místa za příplatek 300 Kč: Brno, Jihlava, Humpolec, Tábor, Plzeň.
Doporučené kapesné na vstupy: 3 dny cca 70 €/ 4 dny cca 95 € (např. doprava busem na Orlí Hnízdo, lanovky, vodopády, termální park, atd.).

Další informace : Minimální počet účastníků 35 osob. Změna programu vyhrazena.

Ve spolupráci s CK Osvěta Hořovice.


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze
Polopenze

Doprava: autokarem
Autobus

Program zájezdu

1. den: odjezd z České republiky v časných ranních hodinách. Dopoledne zastávka v městečku MONDSEE, prohlídka centra a katedrály Sv. Michala. Následuje procházka k přístavišti u stejnojmenného jezera. Poté přejedeme do oblasti Salzburku - BERCHTESGADEN, kde navštívíme známé „HITLEROVO ORLÍ HNÍZDO“ (Kehlsteinhaus 1 834 m n.m.) umístěné v horské oblasti s překrásnými pohledy na okolní Alpy. Zastavíme se u nedalekého jezera KÖNIGSEE, kde si prohlédneme ulici plnou suvenýrů s možností nákupu a přístaviště u jezera. Po přejezdu německým územím zavítáme do známého rakouského turistického městečka LOFERU. Po procházce tímto malebným městem následuje odjezd do MAISHOFENU na ubytování v hotelu, večeře, nocleh.

2. den: snídaně, odjezd do romantického údolí VYSOKÝCH TAURŮ, na jehož konci jsou mohutné KRIMMELSKÉ VODOPÁDY. Podél této kaskády vodopádů řeky Aache (3,5 km) se můžete vydat pešky nebo minibusem. Odpoledne odjez do oblasti KAPRUNSKÉHO MASIVU, kde vyjedeme lanovkou do výše 1 800 m nebo 3 000 m na vrchol ledovce. Před návratem na ubytování krátce navštívíme městečko ZELL AM SEE. Projdeme se historickým centrem a zavítáme k malebnému stejnojmennému jezeru. Ubytování v hotelu, večeře, nocleh.

3. den: 3./4. odjezdový den (dle termínu): snídaně, odjezd do západní část DACHSTEINSKÉHO MASIVU přes malebné rakouské vesničky romantickou přírodou k horskému jezeru GOSSAUSEE pod ledovcem DACHSTEIN. Procházka podél jezera (1 hod.) nebo výjezd lanovkou na okolní vrcholky Zwieselalm (1 587 m n.m.). Dále návštěva světoznámého městečka HALLSTATT, ležícího nad stejnojmenným ledovcovým jezerem, po kterém se můžeme projet lodí. Po prohlídce tohoto rakouského klenotu se vydáme zpět do ČR. Příjezd do ČR ve večerních hodinách (cca o 21:00 hod. do Prahy a svozem z Českých Budějovic do Brna či Plzně cca do 21:00 hod).

4. den: *3.den - Prodloužený program Po snídani následuje turistický program zaměřený na odpočinek, relaxaci a turistiku. Například procházky na okolní vrcholky ZELL AM SEE, nebo MAISHOFENU v kombinaci lanovky a pěší tůry. Možnost procházky kolem jezera, nebo koupání v termálním komplexu Tauren Spa s několika bazény, vířivkami, proudy, saunami, atd. Večeře, nocleh v hotelu.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.02.2017)