Okruh Švýcarskem ***

0
Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem *** Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem *** Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem *** Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem *** Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem *** Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem *** Foto - Švýcarsko - Okruh Švýcarskem ***

Zájezd pořádá

AGL travel
Jungmannova 733/6, 11000 Praha 1

Švýcarsko
V nabídce od: 28.10.2016
Kód zájezdu: AGL21105780805

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Doporučujeme: Nástupní místa: Brno, Velké Meziříčí, Jihlava, Humpolec, Střechov, Praha, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Rozvadov.
Svozy za příplatek po trase: Žilina – Trenčín – Bratislava - Uherské Hradiště do Brna.

Další informace : Minimální počet účastníků 35 osob. Změna programu vyhrazena.

Ve spolupráci s CK Osvěta Hořovice


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně
snídaně (1x bufet, 1x servírovaná)

Doprava: autokarem
Autobus

Program zájezdu

1. den: v odpoledních hodinách svozy ze Slovenska (Žilina – Brno), odjezd z Brna v cca 21:00 hod., přes Prahu a Rozvadov do Německa a Švýcarska se zastávkami při dálničním tahu.

2. den: dopoledne příjezd do malebného starobylého městečka s historickým jádrem ze 14. století - STEIN NAD RÝNEM. Pokračujeme ke světoznámým RÝNSKÝM VODOPÁDŮM, které budeme obdivovat z několika vyhlídek. Následuje projížďka lodí pod vodopády. Odpoledne přesun do Bernu, kde se při procházce městem seznámíme s katedrálou sv. Vincence, budovou parlamentu, centrem a hlavní třídou města. Dále zavítáme do krásného lázeňského města MONTREUX, zastávka v centru na břehu Ženevského jezera u sochy Fr. Mercuryho. Pokračujeme do MARTIGNY – bývalého římského sídla (koloseum, hrad,…). Ubytování do 3*hotelu. Volno, možnost večeře, nocleh.

3. den: po snídani odjezd do francouzského CHAMONIX, světoznámého horského městečka pod MONT BLANCEM. Cestou uvidíme vodopády, ledovce, přírodní scenérie. V Chamonix je odpočinek, procházka po horském středisku s překrásnými pohledy na masiv Mont Blanc. Možnost výjezdu lanovkou na Planpratz (2 000 m n.m., v provozu od června do září). Odpoledne odjezd do ŽENEVY. Zde můžeme obdivovat Anglickou zahradu, květinové hodiny a symbolický vodotrysk na kraji jezera. Projížďka lodí po Ženevském jezeře (1 hodina). Dále uvidíme pobřežní promenádu, sídlo organizace OSN, atd.. Po prohlídce okolí Ženevského jezera a části města přejezd do WANGENU, kde se nachází vzácná švýcarská památka – dřevěný most ze 14. století přes řeku Aare. Ubytování ve 3* hotelu, možnost večeře, nocleh.

4. den: po snídani odjezd do INTERLAKENU, prohlídka města s možností nákupu v obchodním domě Migros. Horskou krajinou přes další průsmyk se dostaneme do střední části Švýcarska, kde Vás čeká prohlídka malebného města LUZERNU. Romantickou cestou kolem jezera VIERWALDSTATERSEE projedeme k bájnému ALTDORFU. Prohlédneme si město i sochu Viléma Tella a poté zavítáme do SCHWYZU, kde vznikla švýcarská konfederace. Uvidíme malbami krásně vyzdobenou radnici a skanzen nejstarších domů Švýcarska. Následuje průjezd horskými městy a vesnicemi kolem jezer až do GLARENSKÝCH ALP. Ve večerních hodinách příjezd do VADUZU, prohlídka hlavního města jednoho z nejmenších států světa, LICHTENŠTEJNSKÉHO KNÍŽECTVÍ. Možnost nákupu suvenýrů, čokolády. Odjezd do ČR.

5. den: příjezd do ČR v časných ranních hodinách do Prahy (cca do 5:00 hod), do Brna (cca o 8:00 hod).

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.02.2017)