MADEIRA 55+ hotel Four Views Oásis

0
Foto - MADEIRA 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis Foto - Madeira - SENIOR 55+ hotel Four Views Oásis

Zájezd pořádá

Delfín travel s.r.o.
Biskupská 1754/3, 11000 Praha

Portugalsko / Madeira
V nabídce od: 27.10.2016
Kód zájezdu: 458649

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: Madeira - ostrovní zahrada na vlnách Atlantiku
Ostrov květin Madeira, perla Atlantiku, zelený ráj. Ano, tohle všechno je Madeira. Celoročně zde panuje příjemné subtropické podnebí, to vyhovuje všem, kteří vyhledávají hřejivé sluneční paprsky. Tato plovoucí zahrada Atlantiku je vzdálena asi 900 km od portugalského pobřeží a 700 km od severní Afriky. V hornatém vnitrozemí se nabízí mnoho tras pro pěší turistiku, které si můžete vybírat podle náročnosti. Máte-li rádi aktivní dovolenou, vydejte se na Madeiru a vrátíte se s nezapomenutelnými zážitky.

Hotel Four Views Oásis 4* (ex Oasis Atlantic hotel) se nachází v malebné vesničce Caniço nedaleko hlavního města Funchalu leží ve svahu s úchvatným výhledem na Atlantický oceán a poskytuje vše, co potřebujete k příjemně strávené dovolené na ostrově Madeira. Hotel představuje ideální kombinaci komfortu a ohleduplnosti ke krajině a životnímu prostředí. Je také základnou pro turisty směřující na turistické výlety po proslulých stezkách podél místních levád.

Vzdálenosti S polohou na pláži Reis Magos ve známém resortu Caniço de Baixo leží hotel Four Views Oásis necelých 12 km od Funchalu, hlavního města Madeiry, kam Vás několikrát denně zdarma dopraví hotelový minibus (6 dní v týdnu). Jeho umístění mezi dvěma golfovými hřišti a vzdálenost pouhé 2 km od přírodní rezervace Garajau podtrhují atmosféru poklidu v přírodě.

Sport a zábava: Součástí hotelu je i SPA centrum (vstup zdarma), poskytující nejrůznější wellness služby pro hotelové hosty. Kosmetické centrum, kadeřnictví a masáže za poplatek.
V bezprostřední blízkosti hotelu jsou dvě vyhlášená golfová hřiště Palheiro a Santo da Serra.


Ubytování: hotel ****
Všechny pokoje v hotelu Four Views Oásis jsou kompletně zrenovované.
Vybavení pokojů:

telefon

trezor (za poplatek)

minilednice

kabelová TV

topení/klimatizace

koupelna s WC, sprcha

fén

balkon s výhledem na moře (boční výhled)

Vybavení :
Služby recepce hotelu lze využívat 24 hodin denně, dále jsou k dispozici dvě restaurace a bary, venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou a vnitřní vyhřívaný sladkovodní bazén, jacuzzi, sauny, kadeřnictví, kosmetické centrum, masáže anebo služby potápěčské školy (za poplatek). Klientům je k dispozici také posilovna, knihovna, hrací místnosti (billiard, šipky a stolní tenis) a počítače s bezplatným připojením na internet (můžete využít zdarma). V hotelu je nově otevřené SPA centrum “Four Stones”. Soukromý shuttle bus jezdí do Funchalu několikrát denně (kromě neděle) zdarma.  Wi-Fi ve veřejných prostorách a kabelový internet na pokojích zdarma.

Strava: polopenze
Polopenze formou bufetu bez nápojů. Za poplatek je možné dokoupit nápojový balíček.

Doprava: letecky
letecká doprava Praha - Funchal - Praha.
Časový posun na Madeiře je o 1 hodinu zpět. Stejně jako u nás platí zimní i letní čas.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Funchal - Praha včetně všech poplatků
  • 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji
  • polopenzi formou bufetu (bez nápojů – možno dokoupit nápojový balíček)
  • transfer v místě pobytu: letiště – hotel – letiště
  • Navíc k ceně zájezdu ZDARMA :
  • promítání dokumentárního snímku o Madeiře
  • nadstandardní delegátská péče zaměřená na potřeby klientů 55+
  • transfer na hotel trvá do cca 30 min
  • změna hotelu vyhrazena

Cena neobsahuje

  • fakultativní výlety
  • cestovní pojištění
(Popis zájezdu byl aktualizován 16.01.2017)