MAĎARSKO 55+ termální lázně

0
Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně

Zájezd pořádá

Delfín travel s.r.o.
Biskupská 1754/3, 11000 Praha

Maďarsko / Bük
Cena od: 11 490
V nabídce od: 27.10.2016
Kód zájezdu: 458647

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pro seniory

Poloha: Maďarsko - země termálních vod
Zrelaxujte se v termálních lázních Bükfürdo, které patří dle oficiálních turistických stránek lázní mezi jedny z nejoblíbenějších lázní v Evropě a díky své rozloze se řadí mezi druhé největší v Maďarsku. Léčivá voda těchto lázní je díky vysokému obsahu vápníku, hořčíku a kyseliny uhličité mimořádně vhodná především pro osoby s onemocněním pohybového aparátu, ale také slouží k léčení gynekologických a urologických potíží, vč. onemocnění žaludku a poruch trávení.

Maďarsko, oprávněně označováno též „zemí termálních vod“, nabízí nejen neskutečné přírodní bohatství ve formě termálních pramenů, ale také spoustu historických památek, jež jsou často spojeny i s historií naší země a které budete moci v rámci programu našeho programu navštívit. Vydejte se s námi na pobyt plný relaxace, hýčkání a rozmazlování Vašeho těla, které si zajisté po dlouhé zimě zaslouží vydatný odpočinek.
Lázeňské městečko Bük se nachází v severozápadní části Maďarska, na rozhraní podhůří Alp a Malé uherské nížiny. Termální lázně, které toto městečko proslavily po celé Evropě, vděčí za svůj vznik šťastné náhodě, když v polovině 50. let minulého století během ropných vrtů vytryskl na povrch z hloubky 1 282 metrů vodní sloupec, vysoký asi 70 m. Díky tomuto 58 stupňů Celsia horkému pramenu se do té doby neznámé městečko Bük stalo jednou z nejnavštěvovanějších oblastí Maďarska.

1. den: Odjezd v ranních hodinách z Prahy, možný nástup v Jihlavě a v Brně, příjezd do Maďarska (obec Bükfürdo) v odpoledních hodinách, ubytování v hotelu Répce 3, večeře. Po večeři uvítací schůzka s delegátem, představení nabídky výletů, osobní volno. 2. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 3. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. Pro zájemce možnost polodenního výletu do malebného městečka Köszég, vzdáleného 30 km od hotelu a pouhých 1,5 km od rakouských hranic. Poznáte s námi jedno z nejkrásnějších městeček Maďarska, plného tajuplných uliček, obchůdků a vyhlášených restaurací. Toto městečko je díky svým krásným gotickým a barokním budovám, kterých je městečko plné, též někdy nazýváno „národní klenotnicí“. Během návštěvy městečka navštívíme Jurisicsovo náměstí, Bránu hrdinů, kostel Sv. Imre, farní kostel Ježíšova srdce nebo Jurisicsův hrad. Odjezd z hotelu po snídani, příjezd v odpoledních hodinách. 4. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 5. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 6. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 7. den: Po snídani ukončení pobytu, odjezd z hotelu. V dopoledních hodinách příjezd příjezd do Bratislavy. Následuje prohlídka centra Bratislavy s delegátem a rozchod. V odpoledních hodinách odjezd z Bratislavy, předpokládaný příjezd do Prahy ve večerních hodinách.

Sport a zábava: restaurace a bar
bazén
perličková lázeň
sauna
parní kabina
jacuzzi
solárium
kadeřník a kosmetika
Wi-Fi ve vstupní hale.


Ubytování: hotel ***
Hotel Répce 3 * včetně polopenze formou bufetu.

Vybavení :
Vybavení pokoje:
koupelna
WC
TV
minibar
možnost přistýlky.

Strava: polopenze
Polopenze formou bufetu.

Doprava: autokarem
autobusová (Praha - Bükfürdo - Praha), možnost nástupu a výstupu v Jihlavě a v Brně

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování 6 nocí v hotelu Répce 3* ve standardních dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím
  • stravování formou polopenze (bufet)
  • autobusovou dopravu Praha – Bükfüdo – Praha (s možným nástupem / výstupem v Jihlavě a v Brně)
  • služby českého delegáta během celého zájezdu (doprovod již z Prahy)
  • vstupenku do termálních lázní po celou dobu pobytu (neomezený vstup po celý den), kryté, částečně kryté i otevřené léčebné a plavecké bazény, zážitkové a perličkové bazény, jakuzzi, relaxační zóna)
  • vstup do prostoru wellness hotelu dle provozních hodin
  • zapůjčení koupacích plášťů na celou dobu pobytu
  • výlet a procházku Bratislavou
  • pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • cestovní pojištění (225,- Kč/pobyt)
  • příplatek za jednolůžkový pokoj (2 500,- Kč/ pobyt)
  • fakultativní výlety, vstupy, kapesné, spropitné, ani jiné vedlejší výdaje
  • vratná kauce pro případ ztráty nebo zničení elektronické vstupenky do termálních lázní (7 EUR, příp. 200,- Kč)
  • pobytovou taxu 1,7 EUR/ os./ noc
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.10.2017)