Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand ****

0
Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand **** Foto - Trianta/Ixia - SENTIDO Ixian Grand ****

Zájezd pořádá

Thomas Cook s. r.o.
U Průhonu 1588/11a, 17000 Praha 7

Řecko / Rhodos
V nabídce od: 15.10.2016
Kód zájezdu: 52512

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pouze pro dospělé - od 16 let. Přímo na pláži. S posilovnou a různými sporty.

Poloha: klidná. Centrum letoviska Ixia cca 800 m. Restaurace, bary a možnosti pro nakupování cca 100 m. Hlavní město Rhodos cca 6 km. Letiště cca 7 km.

Pláž: přímo na oblázkové pláži. Lehátka, osušky a podložky na pláži zdarma.

Vybavení: 211 pokojů rozdělených do hlavní a vedlejší budovy. Přijímací hala s recepcí, restaurace, 2 a-la-carte restaurace, bary, minimarket a výtahy. Ve venkovním areálu zahrada, dva bazény (1 s mořskou vodou). Bar u bazénu. Lehátka, slunečníky, osušky a podložky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, fitness, minigolf, aqua aerobic. Decentní večerní zábava (piano, hudba a show). Za poplatek: biliár.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma, internetový koutek (za poplatek).

Wellness tip : zdarma: sauna, vířivka. Za poplatek: masáže.

hotel pouze pro dospělé - pro osoby starší 16 let; místní kategorie: 5;
platba kartou: VISA, MasterCard.


Ubytování: hotel ****
dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): v hlavní budově, vybavené klimatizací (květen-říjen), županem, fénem, sat. TV, trezorem, telefonem (za poplatek), minibarem (za poplatek), WC, sprchou a balkonem. Možnost rezervace dvoulůžkových pokojů (A2B/A3B): s výhledem na moře nebo dvoulůžkových SENTIDO Plus pokojů (A2V/A3V): výhled na moře, set pro přípravu kávy a čaje, pantofle, koš s ovocem při příjezdu, jinak jako A2A. Superior pokoje (A2C/A3C): cca 28 m2, ve vedlejší budově, s vanou, balkonem nebo terasou, na straně do přírody, jinak jako A2A. Bezbariérové pokoje na vyžádání.

Strava: polopenze
polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Večer je požadováno vhodné oblečení (pro pány dlouhé kalhoty a uzavřená obuv). Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů v hlavní restauraci. Pozdní snídaně do 12.00 h. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.30 h. v hlavním baru a plážovém baru. Káva, čaj a zákusky od 16.00 do 17.00 h. 1x za pobyt možnost večeře v a-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.02.2017)