Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort

0
Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort Foto - Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Kypr / Kyrenia
V nabídce od: 14.10.2016
Kód zájezdu: 372

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře
    • Aktivní dovolená
    • Golf

Poloha: Severní Kypr

Pláž: Pohádkový luxusní hotelový resort byl postaven před pěti lety na nádherném vyvýšeném místě, odkud je výhled na rozlehlé golfové greeny a mořské pobřeží. Hotel je oázou klidu a splňuje požadavky i náročnější klientely. Doporučujeme všem, kteří milují krásná panoramata, dobré jídlo, nové vybavení pokojů, čistotu, klid a vysokou úroveň hotelých služeb.
Oblázkovo písečná pláž a pláž s travnatou teráskou a molem je vzdálena od hotelu cca 6 minut , transfer ZDARMA zajišťuje hotel dle rozvrhu 3x denně, po domluvě pro větší skupinu (od 6osob) možno i v jiný čas. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma, bar s občerstvením. Poloha hotelu vybízí i k individuálnímu poznávání ostrova zapůjčeným vozidlem. Osušky na pláž a k bazénu jsou ZDARMA.


Ubytování: hotel *****
Všechny pokoje jsou prostorné, vybaveny novým nábytkem s vlastním balkonem nebo terasou, koupelna a WC, fén, SAT/TV, trezor. Minibar za poplatek. Superior Sea View, Elite a Elite room sea view možné rezervovat za příplatek na vyžádání.

Vybavení hotelu : Prostorná hala s recepcí, Wifi připojení na recepci ZDARMA, bazén pro dospělé, dětský bázén i hřiště, fitness, sauna a lázně (služby za poplatek). Hotel nabízí program tenisové i golfové školy, stoly na bridge a kulečník. Do města Kyrenie a zpět je možné využít hotelového autobusu dle jízdního řádu ZDARMA.

Strava: polopenze
Polozenze - snídaně a věčeře formou bohatého bufetu pětihvězdičkového hotelu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Ercan - Praha /mezipřístání v Antalyi/, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.09.2017)