Ras Al Khaimah - Smartline Ras Al Khaimah Beach Resort ****

0
Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort **** Foto - Ras Al Khaimah - Bin Majid Beach Resort ****

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Arabské emiráty / Ras Al Khaimah
V nabídce od: 23.09.2016
Kód zájezdu: D016

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Luxusní hotelový resort je situován přímo u krásné dlouhé písečné pláže v Emirátu Ras Al Khaimah v krásné udržované zahradě. Centrum Emirátu je vzdáleno 25 minut jízdy a transfer z letiště trvá cca 80 minut. Nákupní možnosti mají klienti cca 10 minut jízdy od hotelu. Z centra města Ras al Khaimah je možnost dojet za 20 minut k pohoří, které tvoří hranici s Ománem.

Pláž: Krásná soukromá písčitá pláž (800 m dlouhá) s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou zábavy a motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek) se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Lehátka a slunečníky jsou klientům k dispozici zdarma. Pláž je pouze pro hotelové hosty. Bar na pláži (Coconut Grove beach bar) v rámci All Inclusive zdarma.

Sport a zábava: biliár, centrum ayurvédy, dětské brouzdaliště, menší aquapark, sauna, jacuzzi, fotbalové hřiště, stolní tenis, fitness centrum, vodní sporty za poplatek.

Poznámka: Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.
- V případě, že dítě do 18ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18-ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.


Ubytování: hotel ****
Vybavení hotelu: Moderní hotelový komplex disponuje 125 pokoji typu cabana (rákosové bungalovy) nebo standard chalets (zděné bungalovy) a nabízí klientům služby recepce (24 hodin), směnárny, půjčovny automobilů, hlavní restauraci, kavárnu, snack bar, bar na pláži, bar u bazénu, Coconut bar, sport bar s biliárem, obchod se suvenýry, centrum ayurvédy, připojení k internetu (za poplatek), bazény, dětské brouzdaliště, menší aquapark, saunu, jacuzzi, fotbalové hřiště, stolní tenis, fitness centrum, restauraci Oasis s mezinárodní a orientální kuchyní, Al Nakhed Cofee shop (prodej kávy a tradičních vodních dýmek), animace dle nabídky hotelu a Arabic Night Club (živá hudba).

Vybavení pokoje: Klimatizované dvoulůžkové bungalovy typu cabanas (rákosové bungalovy) s možností 1 přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna a toaleta), telefonem, televizí s příjmem satelitních programů, trezorem a minibarem. Za příplatek pokoje deluxe (zděné bungalovy) nebo premium.

Strava: all inclusive
All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu nebo určeného menu, lehké občerstvení během dne, odpolední káva, čaj, zákusky, občerstvení na plážovem baru i v baru u bazénu v určených časech, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. Typický arabský stan (káva, čaj, vodní dýmka je za poplatek). V rámci All Inclusive mohou klienti dále využívat wifi připojení k internetu v určeným místech, fitness centrum, saunu, plážový volejbal, shuttle busy dle nabídky hotelu, animace a nově vybudovaný menší aquapark.
U večeře jsou u pánů vyžadovány dlouhé kalhoty.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 16.11.2017)