Thermal Mosonmagyarovar ***

0
Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar *** Foto - Mosonmagyaróvár - Thermal Mosonmagyarovar ***

Zájezd pořádá

AGL travel
Jungmannova 733/6, 11000 Praha 1

Maďarsko / Západní Maďarsko
V nabídce od: 23.07.2016
Kód zájezdu: AGL21102061011

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Jedno z pěti míst s nejlepší léčivou vodou v Evropě – vhodné pro léčbu pohybového ústrojí.

Poloha: Hotel je v blízkosti centra města Mosonmagyaróvár, v areálu termálních lázní. Zdejěí termální voda je považována za jednu z pěti nejkvalitnějších termálních vod v Evropě.
Mosonmagyaróvár je hlavní město regionu Szigetköz. Historické centrum je obehnané hradbami, uvnitř se nachází barokní domy, úzké uličky a dřevěné domky.

Vybavení: Hotelová recepce, restaurace se zimní zahradou nabízející národní i mezinárodní kuchyni, lékařské a konzultační oddělení, lázně nabízí bazén, masáže, bahenní zábaly, infrasauna, whirlpool. Kosmetika, pedikúra, kadeřník.

Sport a zábava: Termální koupaliště – wellness, infrasauna, jacuzzi, terapie, ordinace - plastická chirurgie, zubní oddělení, terapie – lékařská prohlídka, podvodní masáže, uhličitá koupel, fyzioterapie, ušní svíce, masáže – zad, lávovými kameny, indická masáž hlavy, léčebná masáž, aromaterapie, masáž nohou, hloubková masáž, masáž se solí z Mrtvého moře, revitalizační masáž s kávou, exotická masáž s kokosem.

Doporučujeme: Bathing trip - 3 dny s polopenzí a dvoudenní vstup do lázní (pouze 1 vstup denně), použití Finské sauny a jacuzzi.

Bathing days - 4 dny s polopenzí, welcome drin, a třídenní vstup do lázní (pouze 1 vstup denně), použití Finské sauny a jacuzzi.

Bathing week - 7 dní s polopenzí a sedmidenní vstup do lázní (pouze 1 vstup denně), použití Finské sauny a jacuzzi.


Ubytování: hotel ***
Standardní dvoulůžkové pokoje s koupelnou/WC, televize, telefon, trezor, minibar, klimatizace na dálkové ovládání.

Strava: polopenze
polopenze - snídaně formou kontinentálního bufetu, večeře výběr z menu

Doprava: vlastní
Vlastní

Program zájezdu

1. den: Bathing Days - wellness balíček - zahrnuje wellcome drink, tří denní vstup do termálních lázní, s využitím bazénů i finské sauny a jacuzzi.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 10.11.2017)