Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort ***

0
Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort *** Foto - Umm Al Quwain - Hotel Flamingo Resort ***

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Arabské emiráty / Umm Al Quwain
V nabídce od: 02.02.2016
Kód zájezdu: D011

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel s ideální polohou pro vodní radovánky ležící na laguně jen 30 minut jízdy od Dubaje, nedaleko ostrova „Jazirat al-Sinniyah“, kde můžete od května do června a od září do října vidět kolonu migrujících plameňáků flamingo. V blízkosti hotelu se také nalézá ohromný vodní park „Dreamland“. Pár minut chůze od centra města Umm Al Quwain. Hotel Flamingo byl v roce 2015 zrekonstruován.

Pláž: Flamingo Resort nabízí vlastní písčitou pláž, která se rozkládá přímo před hotelem. Hostům je k dispozici plážový bar (v rámci All Inclusive zdarma). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Sport a zábava: Komplex nabízí vlastní pláž, venkovní bazén s terasou na opalování, vířivku, hřiště na volejbal či možnost šnorchlování, lov krabů nebo výlety po okolí organizované hotelem.

Poznámka: Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.
- V případě, že dítě do 18 ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18 ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.


Ubytování: hotel ***
Vybavení hotelu: V resortu je k dispozici vstupní hala s možností připojení na WiFi (za poplatek) a s 24 hodinovou recepcí, úschovna zavazadel, směnárna, restaurace, venkovní bazén s terasou na opalování, plážový bar, neplacené parkoviště, služba čištění a praní oděvů, vířivku a obchod se suvenýry. Hotel provozuje kyvadlovou dopravu do města a výlety po okolí, to vše za poplatek.

Vybavení pokoje: Standardní pokoje s možností 1 přistýlky, jsou klimatizované a vybavené vlastním sociálním zařízením (sprchový kout nebo vana, toaleta), TV se sat., telefonem a minibarem.

Strava: polopenze
Snídaně / polopenze / All Inclusive dle výběru varianty.
All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu nebo určeného menu, lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. Místní nealkoholické a alkoholocké nápoje na plážovém baru v rámci all Inclusive. U pánu jsou u večeře vyžadovány dlouhé kalhoty.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 18.10.2017)