Qawra - Hotel Euroclub ***+

0
1104 1025 1133 1146 1228 1232 259 275 360 445 528 543 623 720 823 9095062_orig casino-portomaso(1) euroclub euroclub-malta-bar euroclub-malta-bazeny-letni-dovolena euroclub-malta-jidelna euroclub-malta-jidelna-bar euroclub-malta-jidelna-letni-dovolena euroclub-malta-venkovni-bazen-dovolena euroclub-malta-venkovni-bazen-letni-dovolena euroclub-malta-venkovni-bazen-letni-rodinna-dovolena WcMain

Zájezd pořádá

KOVOTOUR PLUS s.r.o.
Přívozská 12, 70200 Ostrava

Malta / Qawra
V nabídce od: 08.12.2015
Kód zájezdu: MTP002

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: hotel po celkové rekonstrukci se nachází na severu ostrova poblíž centra města Qawra. V okolí najdete spoustu obchůdků, restaurací, barů a pláží. Jedná se o hotel městského typu, který je však výborně situován. Hotel může sloužit jako skvělá základna k výletům do různých částí ostrova, jelikož pouhých 100 m od hotelu se nachází autobusové nádraží. Od letiště je hotel vzdálen necelých 20 km.

Pláž: pouhých 130 metrů od hotelu se nachází písečná pláž, které jsou na Maltě velice výjimečné, plážový servis (za poplatek). V blízkosti hotelu také najdete velké množství skalnatých pláží, které jsou přizpůsobeny pro turisty a vybaveny například žebříky pro bezpečný vstup do moře.

Vybavení: venkovní bazén, vnitřní vyhřívaný bazén, hotelový bar, internetový koutek, prádelna (za poplatek), non stop recepce, WiFi ve společných prostorách (zdarma), výtah.

Sport a zábava: v okolí hotelu je k dispozici velké množství vodních sportů či možnost potápění (za poplatek). V blízkosti hotelu se nachází také slavné kasíno Oracle, kde si například můžete vyzkoušet živý poker, blackjack či ruletu.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj +10 490 Kč/týden. Pokoje na zpětné potvrzení.

Akce :
*AKCE až 20.000 Kč IHNED
Platí pro zájezdy v termínech označených příslušnou akcí. Bližší podmínky akce naleznete na www.kovotour.cz . Objednejte zájezd pomocí odkazu "Objednat".


Ubytování: hotel ***+
dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT TV, telefon, fén, stropní větrák. Lednička a trezor (za poplatek).

Strava: polopenze
POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů. Za příplatek možnost PLNÉ PENZE nebo ALL INCLUSIVE - stravování formou švédských stolů.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 11.09.2018)