Silvestr v Paříži 2023 VŠE V CENĚ průvodce, ubytování v hotelu, snídaně, doprava

0
Paříž Silvestr 02 Francie Paříž Silvestr 03 Francie Paříž Silvestr 04 Francie Paříž Silvestr 05 Francie Paříž Silvestr 06 Francie Paříž Silvestr 07 Francie Paříž Silvestr 08 Francie Paříž Silvestr 09 Francie Paříž Silvestr 10 Francie Paříž Silvestr 11 Francie Paříž Silvestr 12 Francie Paříž Silvestr 13 Francie Paříž Silvestr 14 Francie Paříž Silvestr 15 Francie Paříž Silvestr 16 Francie Paříž Silvestr 17 Francie Paříž Silvestr 18 Francie Paříž Silvestr

Zájezd pořádá

A21 Holidays s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1

Francie / Paříž
Cena od: 4 290
V nabídce od: 03.11.2015
Kód zájezdu: 422942

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění
    • Silvestr

Navštivte překrásnou PAŘÍŽ, prožijte zde Silvestr a zažijte jedinečnou atmosféru za super cenu s ubytováním v hotelu, pokoje s vlastním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce, autobusová doprava.

Francie PAŘÍŽ, poznávací zájezd, Silvestr, ROMANTIKA a ZÁŽITKY!

Oslavy Silvestra v centru metropole vyvrcholí od 23 hodin večer na bulváru Champs Elysées, která se stane pěší zónou a u Vítězného oblouku, kde se bude promítat barevná světelná show. Promítání bude ukončeno odpočítáváním příchodu nového roku za doprovodu úžasných světelných efektů.

Konečná cena s ubytováním v hotelu se snídaní a pokoji s vlastním příslušenstvím.

- PROFESIONÁLNÍ PRŮVODCE

- PĚKNÝ HOTEL SE SNÍDANÍ

- DOPRAVA AUTOBUSEM, MOŽNOST OBČERSTVENÍ, KLIMA, TOALETA

- BEZ PŘÍPLATKŮ ZA NÁSTUPNÍ MÍSTA - CELÁ ČR PO TRASE Z OSTRAVY PŘES OLOMOUC, BRNO, PRAHU, PLZEŇ, ROZVADOV - další nástupní místa níže.

Navštívíte a zažijete to nejlepší co PAŘÍŽ svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti, Notre Dame a další skvosty.

Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, francouzskou kuchyni a nasát jedinečnou Silvestrovskou atmosféru.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen.

V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině.
Uvedený program může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3 až 6€ za přejezd.


Ubytování: hotel **+
Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Strava: snídaně
Kontinentální snídaně včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem
Nástupy po trase: z Ostravy, FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha, Plzeň – časy budou upřesněny dle nástupních míst.

Doprava: je realizována klimatizovanými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den kolem poledne (čas bude upřesněn dle konečného počtu nástupních míst), přes Olomouc, Brno, Prahu (cca 17:00), Beroun, Plzeň a Rozvadov, přejezd přes Německo do Francie.

2. den: Příjezd do Paříže
v ranních hodinách (před Paříží uděláme ranní přestávku na hygienu a občerstvení). Přejezd do centra Paříže. Prohlídka historického centra s průvodcem, Vítězný oblouk, Champs Elyssées, náměstí Concorde, Radnice, kulturní Centre Pompidou, náměstí Pigalle, kabaret Moulin Rouge, Les Halles, kostel St. Eustach, Justiční palác. Latinská čtvrť: Panthéon, universita Sorbonna, Lucemburská zahrada. Večerní Montmartre. Odjezd na hotel, ubytování a nocleh. Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.

3. den: Poznávací program v Paříž.
Odjezd z hotelu, poznávací program v Paříži: Eiffelova věž, Martovo pole, Invalidovna resp. její část Église du Dome, kde je hrobka Napoleona, jehož ostatky sem byly přivezeny z Elby, Alexandrův most, zahrady Tuilleries. Návštěva muzea Louvre, galerie umělecké galerie v bývalém nádraží d´Orsay s díly proslulých impresionistů. La Défense - supermoderní čtvrť s La Grande Arche. Romantická projížďka lodí po Seině (fakultativně). V POZDĚJŠÍ VEČERNÍCH HODINÁCH BUDE INDIVIDUÁLNÍ VOLNO. Odjezd z Paříže bude po půlnoci (cca 02:00 hod.) dle pokynů průvodce. Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.

4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase v odpoledních a večerních hodinách.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • doprava zájezdovým autobusem
  • přepravní poplatky
  • ubytování v hotelu**+
  • profesionální průvodce
  • pojištění CK

Cena neobsahuje

  • vstupy dle zájmu: Eifelovka, Louvre, projížďka lodí, přejezdy podzemní i nadzemní dráhou (celkem cca 60 Euro)
  • kapesné dle vlastního uvážení
  • pojištění léčebných výloh 37,- Kč/os./den
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 890,-/noc
  • Dárkový poukaz e-mailem s individuálním věnováním zdarma
  • Dárkový poukaz tištěný plnobarevný s individuálním věnováním zaslaný poštou 99 Kč

Slevy

  • dle věkových kategorií
(Popis zájezdu byl aktualizován 18.10.2023)