Tatranská Lomnica - vila Ľudmila - zkrácené pobyty

0
L1 L11 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9

Zájezd pořádá

Zlíntour trips s.r.o.
Štefánikova 17, 76001 Zlín

Slovensko
V nabídce od: 26.08.2015
Kód zájezdu: 415605

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: depandanceubytování: depandance
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách
    • Silvestr
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování
    • Cyklistika
    • Turistika
    • Běžky

Depandance Ľudmila se nachází jenom 750m od hlavní budovy Resortu Beatrice v blízkosti centra Tatranské Lomnice, v centru Národního parku Vysoké Tatry, které jsou najvyšší částí Karpat a dosahují nadmořskou výšku 2600m. Apartmánový dům se svým výhodným umístnením je dostupný autem, autobusem i vlakem. V bezprostřední blízkosti se nachází lyžařské středisko s nejvýše položenou a zároveň nejdelší zjezdovkou na Slovensku, která je ganacií nejlepší lyžovačky na slunečné straně Vysokých Tater. Nad Tatranskou Lomnicí bdí majestátny Lomnický štít s nadmořskou výškou 2633m, na který se můžete dostat visutou lanovkou a vychutnat si neopakovatelný pohled na krásné štíty a doliny Tater. V nejbližším okolí najdete množství turistických trás dostupných v zimě i v léte, fantastické přírodní scenerie, čistou přírodu a malebné vesničky se stále žijúcími folklórnými prvkami.


Ubytování: depandance
Apartmánový dům s kapacitou 16 lůžek poskytuje ubytování ve dvou studiích a 3 apartmánech. Nachází se tam místnost na odkládání lyží, lyžarek, kol a pod. V apartmánovom domě se nachází počítač s přístupem na internet ale i WiFi připojení.

Studio (2+1; 25 – 30 m²).
Ubytování ve studiu vhodné pro max 3 osoby. Studio je umístnené na přízemí apartmánového domu, pozostáve z jedné místnosti s plně vybavenou kuchyňkou, kuchnským posezením, manželskou postelí, přistýlkou, wifi, TV/SAT, koupelně se sprchovacím koutem. Studio má přístup do místnosti na odkládání lyží, lyžarek, kol, golfových bagov atd.

Studio (2+2; 25 m²).
Na poschodí se nachází 3 samostatné dvoulůžkové pokoje se společným kuchyňským prostorem. Kuchyňka slouží jako přechodová místnost do jednotlivých pokojů. V každém z pokojů se nachází manželská postel, přistýlka, WiFi, TV/SAT, koupelna se sprchovacím koutem a balkon. Pokoje mějí přístup do místnosti na odkládaní lyží, kol, atd

Apartmán (6+4; 110 m²).
Spojením troch studií vznikne prostranný apartmán. Kuchyňka slouží jako průchodvá místnost do jednotlivých pokojů.V každém z pokojů se nachází manželská postel, přistýlka, WiFi, TV/SAT, koupelna se sprchovacím koutem a balkon. Pokoje mějí přístup do místnosti na odkládaní lyží, kol, atd.

Strava: vlastní
Možnost objednáni snídaně podávané v hlavní budově Resortu Beatrice, nebo možnost vlastné přípravy jedál.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.09.2017)