Costa Favolosa - Plavba Karibikem s pobytem v Dominikánské r., s českým delegátem

0
Karibik, romantické pláže 01 Costa Favolosa 02 Costa Favolosa 03 Dominikánská republika 04 Costa Favolosa-Vnitřní kajuta 05 Costa Favolosa-Vnější kajuta s oknem 06 Pár na balkoně 07 Costa Favolosa-Vnější kajuta s balkónem 08 Costa Favolosa-Restaurace 09 Catalina Island 10 Costa Favolosa-Bar 11 Lidé v baru 12 Costa Favolosa-Bar 13 Costa Favolosa-Atrium 15 Martinik 16 Costa Favolosa-Bazén 17 Costa Favolosa-Horní paluba 18 Žena na palubě 19 Costa Favolosa-Horní paluba 20 Guadeloupe Dominikánská republika Karibik, fauna Karibik, plameňáci Karibik, pláže Plavba 1

Zájezd pořádá

ORBIS LINK, s.r.o.
Hradešínská 2144/47, 10100 Praha

Dominikán.rep. / La Romana
V nabídce od: 29.06.2015
Kód zájezdu: CD 412595

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika
    • Plavby

Skvělá dovolená začíná odpočinkem na pláži v luxusním 5* all inclusive resortu Bavaro Princess v letovisku Punta Cana v Dominikánské republice a pokračuje týdenním námořním cestováním po karibských ostrovech. Během plavby se službami českého delegáta poznáte několik ostrovních perel Malých Antil.

VÝLET V CENĚ ZÁJEZDU - během transferu z hotelu do přístavu La Romana navštívíte Altos de Chavon, kde se projdete v umělecké vesničce s amfiteátrem, kostelíkem, v němž se ženil Michael Jackson, s krásnými výhledy na řeku Chavon, uvidíte muzeum čokolády a drahých kamenů, průjezd je milionářskou oblastí Casa de Campo. Rovněž se zastavíte v doutníkárně s malým nákupním centrem.

Tortola, největší z Britských Panenských ostrovů, je důležitým jachtařským centrem Karibiku a rájem milovníků šnorchlování. Můžete si udělat výlet na nedaleký ostrov Virgin Gorda a navštívit nádhernou přírodní rezervaci The Baths s obrovskými granitovými balvany a pláží s bílým pískem.

St. Maarten (Sv. Martin) - ostrov, kde najdete unikátní a harmonický mix francouzské a nizozemské kultury a stylu. Možnost koupání na slavné pláži Maho, kde můžete pozorovat odlety a přílety letadel z těsné blízkosti, šnorchlování, plavání s delfíny, plavba na katamaránu podél pobřeží.

Martinik - poklidná francouzská atmosféra krásně ladí s karibským tropickým rájem. Ostrov je hojně zalesněný a hornatý, lemovaný čistými plážemi a malebnými rybářskými vesničkami. Hlavním městem je Fort-de-France – možnost prohlídky starého města s pevností Fort Saint-Louis a kostela, který je kopií slavné pařížské Sacre Couer, návštěvy palírny rumu, botanické zahrady s tropickou flórou, výletu na kajaku mezi mangrovníky, šnorchlování a koupání v tyrkysovém moři, pozorování mořských želv, plantáže s banánovníky.

Guadeloupe je, stejně jako Martinik, zámořským departamentem Francie a je nejvzdálenějším regionem EU. Ostrov se skládá ze dvou poloostrovů: jihozápadní Basse-Terre je hornatější a členitější, zatímco severovýchodní Grand-Terre je plošší, s bílými plážemi a plantážemi. Můžete obdivovat nádherné scenérie, projít se v deštném pralese s vodopády, navštívit botanickou zahradu, koupat se v křišťálově čisté vodě, šnorchlovat.

Díky přítomnosti českého delegáta získáte jazykové zázemí a pomoc v praktických záležitostech při pobytu na lodi, poradí vám s výběrem fakultativního výletu a v rámci svých možností zabezpečí vše potřebné k tomu, abyste na lodi strávili příjemnou dovolenou. Český delegát nabídne v průběhu plavby informační schůzky a bude k zastižení na telefonu pro případ, že se vyskytnou urgentní záležitosti.

Velká moderní výletní loď Costa Favolosa pro téměř 4 000 pasažérů nadchne interiéry bohatě zdobenými mramorem, onyxem, alabastrem a vykládané kameny Swarovski a sklem z Murana. Příjemným místem setkávání je velkolepé atrium Dei Diamanti s bohatě zdobenými ochozy nákupní galerie a prosklenými panoramatickými výtahy. Skvělá italská i mezinárodní kuchyně i velký výběr nápojů uspokojí i velice náročné hosty.

VYBAVENÍ LODĚ:
Wellness, sport, koupání:
Lázeňský areál Samsara Spa (thalassoterapie, masáže, sauna, pára, solárium).

Posilovna, multifunkční sportovní hřiště, venkovní joggingový pruh.

2 venkovní bazény, tobogán, brouzdaliště, 2 bazény s posuvnou střechou, 5 vířivek.

Zábava:
Divadelní show, 4D kino (za poplatek), kasino, obchodní galerie, internetový koutek, knihovna, velkoplošná obrazovka u bazénu, simulátor Grand Prix s jednomístnou formulí F1 (za poplatek), videohry (za poplatek).

Pro děti: dobře vybavené herny a 4 kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí.

Komunikační jazyk na palubě: italština, angličtina, němčina.

Cena FIRST MINUTE je platná do 27. 5. 2019.

Záloha u této plavby je pouze 30% z celkové ceny.

MINIMÁLNÍ POČET OSOB JE NAPLNĚN - GARANTUJEME KONÁNÍ ZÁJEZDU.


Ubytování: loď / jachta
Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek.
Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor.

Strava: plná penze
Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek.

Doprava: letecky
Letecká doprava Praha – Paříž – Punta Cana a zpět.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy do Dominikánské republiky

2. den: Punta Cana, pobyt v hotelu (Dominikánská republika), volný program

3. den: Punta Cana, pobyt v hotelu (Dominikánská republika), volný program

4. den: La Romana (Dominikánská republika), výlet na Altos de Chavon, nalodění

5. den: La Romana (Dominikánská republika) | Připlutí: - | Odplutí: 07:00 Catalina Island (Dominikánská republika) | Připlutí: 09:00 | Odplutí: 17:00

6. den: Tortola (Panenské o. (britské)) | Připlutí: 10:00 | Odplutí: 20:00

7. den: Philipsburg (Sv. Martin, Nizozemské Antily) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: 17:00

8. den: Fort de France (Martinik) | Připlutí: 09:00 | Odplutí: 20:00

9. den: Pointe a Pitre (Guadeloupe) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: 23:00

10. den: na moři

11. den: La Romana (Dominikánská republika), odlet do ČR | Připlutí: 08:00 | Odplutí: -

12. den: přílet do Prahy

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 14.08.2019)