Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH ****

0
Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH **** Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH **** Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH **** Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH **** Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH **** Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH **** Foto - Alanya - KLEOPATRA ADA BEACH ****

Zájezd pořádá

FANTASY TRAVEL, s.r.o.
Opálkova 135/13, 63500 Brno

Turecko / Alanya
V nabídce od: 24.06.2015
Kód zájezdu: FT353

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v oblíbeném letovisku Alanya, 1 km od centra města. V blízkosti hotelu jsou obchody, restaurace a kavárny.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné Kleopatřiny pláže, od které je oddělen pobřežní promenádou. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Vybavení: Hotel po rekonstrukci vhodný pro všechny věkové kategorie a zejména pro klienty, kteří rádi kombinují dovolenou u moře s večerními procházkami letoviskem. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, bar u bazénu, bar na pláži, hlavní restaurace, restaurace á la carte, TV místnost, internetové připojení, čistírna, kosmetický salón.

Sport a zábava: Venkovní bazén, sauna, masáže, billiard, turecké lázně, vodní sporty na pláži, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, fitness centrum, animační programy 2 x týdně.

Pro děti: Bazén, hřiště.

Poznámka: Do Turecka lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 150 dnů po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.


Ubytování: hotel ****
Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, fén, balkón. Sejf a minibar za poplatek. Možnost 1 přistýlky.

Strava: all inclusive
All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-12:00 - 17:00 občerstvení v baru na pláži-17:00 - 18:00 káva, čaj, zákusky v baru u bazénu-10:00 - 23:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby-stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fitness centrum, turecké lázně-WiFi v lobby

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 01.07.2020)