Sardinie - Hotel Posada ****

0
Hotel Posada 2 ALGHERO 1 ALGHERO 10 ALGHERO 12 ALGHERO 16 ALGHERO 2 ALGHERO 3 ALGHERO 4 ALGHERO 5 ALGHERO 6 ALGHERO 7 ALGHERO 8 ALGHERO 9 CAPO CACCIA 1 CAPO CACCIA 2 CAPO CACCIA 3 CAPO CACCIA 4 CAPO CACCIA 6 CAPRERA 1 CAPRERA 2 CAPRERA 3 CAPRERA 4 CASTELSARDO 10 CASTELSARDO 2 CASTELSARDO 3 CASTELSARDO 6.JPG CASTELSARDO 7 CASTELSARDO 9 Hotel Posada MADDALENA 1 MADDALENA 2 MADDALENA 3 MADDALENA 4 MADDALENA 5 NUORO 2 NUORO 3.JPG NUORO 4 NUORO 6.JPG nuraghe la prisgiona 1 nuraghe la prisgiona 3 nuraghe la prisgiona 4 nuraghe la prisgiona 5 nuraghe la prisgiona 6 ORGOSOLO 1.JPG ORGOSOLO 2 ORGOSOLO 6 ORGOSOLO 7 ORGOSOLO 8 pos.JPG posada hote.JPG Posada pokoj.JPG posada pool posada room posada.JPG posada1 SANTA TERESA 1 SANTA TERESA 10 SANTA TERESA 2 SANTA TERESA 3 SANTA TERESA 4 SANTA TERESA 5 SANTA TERESA 6 SANTA TERESA 7 SANTA TERESA 8 SANTA TERESA 9 Sardinie 1 Sardinie 2

Zájezd pořádá

Quality Tours s.r.o.
Myslíkova 174/23, 11000 Praha

Itálie / Sardinie
V nabídce od: 23.05.2015
Kód zájezdu: SAR-POS

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Zájezdy na Sardinii pro seniory 55+! Přinášíme Vám atraktivní destinaci v rámci programu cenově výhodných zájezdů senior 55+ - SARDINII. Sardinie představuje v posledních letech i vzhledem k vyšším cenám destinaci, kterou pro svoje zájezdy vyhledává především movitější klientela. Nyní se vám naskytla jedinečná příležitost poznat krásy druhého největšího ostrova Itálie i Středozemního moře na dovolené za nesrovnatelně nižší cenu! Objevte bělostné pláže s křišťálově čistým azurovým mořem na Smaragdovém pobřeží, které jen těžko hledají konkurenci jak v rámci Itálie, tak v celé Evropě. Poznejte bohatou historii ostrova a navštivte místa, která vás ohromí svou neopakovatelnou atmosférou. Ochutnejte vynikající kuchyni, která proslavila Itálii po celém světě!
Pro tyto pobytově – poznávací zájezdy pro seniory 55+ jsme jako místo ubytování zvolili letovisko Palau na severu Sardinie, které je pro svoji polohu výborným výchozím bodem pro uskutečňování výletů. Samotné Palau je klidnějším letoviskem, v centru naleznete obchody se suvenýry, supermarkety, restaurace a bary, prostě vše, co vyžaduje plnohodnotná dovolená. Vzdálenost od letiště Olbia je asi 40 km. Dovolená na ostrově Sardinie v rámci programu senior 55+ splní všechna vaše očekávání!

Poloha: Hotelový komplex Posada se nachází v letovisku Palau, které je ideálním výchozím bodem k objevování pobřeží Costa Smeralda a souostroví Maddalena. Hotel se nachází cca 500 m od centra městečka Palau a cca 50-200 m od pláže (záleží na umístění pokoje).

Pláž: Soukromá písečná pláž se nachází 50 - 200 m od hotelu. Plážový servis (slunečník, lehátko a křesílko) na této pláži v ceně. V okolí hotelu se nacházejí další veřejné pláže.

Akce :
PLÁŽOVÝ SERVIS (lehátka a slunečníky) ZDARMA

Jednolůžkové pokoje bez příplatku (do vyprodání kapacit)


Ubytování: hotel ****
Vybavení hotelu : Recepce, vstupní hala, Wi-Fi na recepci, bar, 2 bazény (v provozu v závislosti na počasí, může být vyžadováno použití koupací čepice), restaurace, 2 tenisové kurty, 2 multifunkční hřiště, amfiteátr. Hotel se skládá ze 2 komplexů oddělených cestou, přičemž v každém komplexu se nachází bazén.

Vybavení pokoje : Hotel disponuje 171 pokoji cca 50 – 200 m od pláže. Jsou zařízené v typickém sardském stylu a disponují vlastním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, telefonem, TV a miniledničkou. Pokoje s balkonem nebo terasou za příplatek 1 200 Kč/os./pobyt.

Strava: polopenze
Polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři.

Doprava: letecky
Svozová místa : Svozová místa:

- Frýdek- Místek cena 400,- Kč/ 1 směr
- Ostrava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Opava cena 400,- Kč/ 1 směr
- Nový Jičín cena 400,- Kč/ 1 směr
- Olomouc cena 400,- Kč/ 1 směr
- Prostějov cena 400,- Kč/ 1 směr
- Brno cena 300,- Kč/ 1 směr
- Velké Meziříčí cena 300,- Kč/ 1 směr
- Jihlava cena 250,- Kč/ 1 směr

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.09.2017)