Kvarnerské Přímoří a Lika - Karlobag - Hotel ZAGREB

0
1 10 2 3 4 5 6 7 8 9

Zájezd pořádá

CK FEDE, s.r.o.
Jeruzalémská 3, 11282 Praha

Chorvatsko / Kvarner
V nabídce od: 24.04.2015
Kód zájezdu: 277

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře
    • Děti zdarma

Terasovitě uspořádaný, dobře vybavený hotel s jednodušším ubytováním ve větších pokojích, v malém klidném letovisku. Hotel se nachází v přírodě, blízko moře Nabízí stravování formou All Inclusive. Hotel je vhodný pro děti.
Čtyřpatrový hotel na břehu moře, je vhodný i pro osoby s omezenou pohyblivostí. Hotel je členitý, s pavilony a výhledem na moře, v terasovitém terénu s parkovou úpravou a bazény. Výhodou je stravování formou All Inclusive. Hotel již v ceně nabízí tenisový kurt na 60min 1x za pobyt a 120 min relaxace v sauně. V plné sezoně, tedy letních měsících jsou v hotelu pořádány animace pro děti a taneční večery.
Vybavení celku: recepce, restaurace, bar, bar u bazénu, kavárna, Wi-Fi připojení, výtah, směnárna, herna, letní terasa s výhledem na ostrov Pag, tenisové kurty, minigolf, parkoviště
Vzdálenosti: od pláže - od oblázkové pláže, štěrkopísečné anebo betonová mola, vstupy pozvolné i po schůdcích 60.00 m, od centra - centrum města Karlobag - obchod, restaurace 300.00 m


Ubytování: hotel
Vybavení pokojů: příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizace, mini bar, balkón/ franc. okno/bez
pokoj STANDARD s balkónem - 2 lůžka, 1- 2 přistýlky, strana moře anebo park - hlavní budova
pokoj STANDARD bez balkónu či franc. okno - 2 lůžka, možná přistýlka, strana moře anebo park, pokoje se nachází většinou v pavilonu Villa Pinia. možné i zkrácené/prodloužené pobyty. All Inclusive – švédské stoly, nápoje k jídlu, 2 polévky, 3 hlavní jídla, 4 přílohy, saláty, ovoce, zmrzlina, dezerty, točené nápoje, 3x týdně speciality chorvatské národní kuchyně. all inclusive bar: bar na sluneční terase: 11:00–21:00 – zákusky, teplé. nápoje/ studené nealko, alkohol místní provenience. Bar u bazénu: 10:00–19:00 – nealko nápoje a pivo.

Strava: all inclusive
bufetové stoly

Doprava: vlastní
vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 11.05.2021)