Dubai - CITYMAX BUR DUBAI ***

0
Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI *** Foto - Dubai - CITYMAX BUR DUBAI ***

Zájezd pořádá

FANTASY TRAVEL, s.r.o.
Opálkova 135/13, 63500 Brno

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 13.01.2015
Kód zájezdu: FT173

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v živé, moderní části Dubaje zvané Bur Dubai. Nákupní možnosti jsou v blízkém okolí hotelu. Nejbližší stanice metra je od hotelu vzdálena 500 m, mezinárodní letiště 10 km. Hotel zajišťuje bezplatný shuttle bus do nákupních center.

Pláž: Písečná pláž Mamzar Beach je od hotelu vzdálena několik minut jízdy. Zdarma hotelový shuttle bus (1x denně).

Vybavení: Hotel je vhodný zejména pro klienty, kteří chtějí dovolenou v Dubaji strávit poznáváním města a využít výhodných nákupů. V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, restaurace á la carte s nabídkou indické kuchyně, kavárna, čistírna, prádelna, internetové připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén na střeše hotelu, billiard, fitness centrum.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 31.3.2014 je v SAE zavedena pobytová taxa, kterou hradí každý klient ubytovaný v emirátu Dubai, a to:Hotely 3 hvězdy: 10 dirhamů na pokoj a noc. Tato pobytová taxa se platí na recepci hotelu.
 Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.


Ubytování: hotel ***
Pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, sejfem, fénem, telefonem, internetovým připojením. Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let (dítě bez lůžka, pouze na společné posteli s rodiči).

Strava: snídaně
Snídaně nebo polopenze formou bufetu (nealkoholické nápoje v ceně).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 22.10.2021)