Penzion Mečta **

0
Foto - Kiten - Penzion Mečta ** Foto - Kiten - Penzion Mečta ** Foto - Kiten - Penzion Mečta ** Foto - Kiten - Penzion Mečta ** Foto - Kiten - Penzion Mečta **

Zájezd pořádá

CK A-Z TOUR
Bystřice č.p. 265, 73995 Bystřice nad Olší

Bulharsko / Kiten
V nabídce od: 10.12.2014
Kód zájezdu: AZT11001960248

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Popis : Oblíbený rodinný penzion s příjemnou a přátelskou atmosférou je situován v klidné části letoviska Kiten. Centrum letoviska je vzdáleno cca 150 metrů a jižní pláž je vzdálena cca 300 metrů (cca 5 min. chůze). Letovisko nabízí velké množství barů, restaurací, kaváren, stánků a obchůdků.

Poloha: Vzdálenosti Krásná, rozlehlá jižní písečná pláž Karaagach je od penzionu vzdálena cca 300 metrů, severní pláž je dostupná krátkou procházkou. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek nebo možnost využití vlastních slunečníků a lehátek. Široká nabídka vodních sportů přímo v letovisku za poplatek. Možnost občerstvení v mnoha plážových barech za poplatek.

Vybavení: Penzion obklopuje udržovaná pěkná zahrada. Součástí domu je útulná restaurace se samostatným venkovním posezením a s vyhlášenou domácí kuchyní specializovanou zejména na bulharskou kuchyni. Součástí restaurace je malý vnitřní bar. Výhodou je, že majitelka penzionu mluví česky. Hosté penzionu Mečta mohou zdarma využívat bazén v hotelu Lotos a také občerstvit se v plážovém baru.

Další informace : Náš názor: penzion Mečta za výbornou cenu je vhodný pro méně náročné klienty, pro všechny věkové kategorie,


Ubytování: pension
Čisté jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou (sprcha+WC), ledničkou, varnou konvicí, satelitní TV, individuální klimatizací, terasou a balkonem.

Strava: vlastní
Kromě vlastního stravování také možnost dokoupení stravování přímo v penzionu Mečta (snídaně, obědy, večeře), výborná kuchyně zaměřená na bulharské speciality i nápoje včetně točeného piva. Možnost stravování i v mnoha dalších restauracích a tavernách v letovisku.

Doprava: letecky
Leteckou dopravou z Ostravy nebo Brna do Burgasu a zpět

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 31.07.2018)