Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club ****

0
Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club **** Foto - Tsilivi - Hotel Strofades Beach Alexandria Club ****

Zájezd pořádá

Alexandria CK
Španělská 2/770, 12000 Praha

Řecko / Zakynthos
V nabídce od: 05.12.2014
Kód zájezdu: 8369

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v klidné okrajové části prázdninového letoviska Tsilivi, ležícím na východním pobřeží cca 13 km od letiště a cca 8 km od hlavního města Zakynthos. Samotné centrum letoviska Tsilivi, které nabízí svým návštěvníkům nepřeberné možnosti nákupů, restaurací, barů a zábavy, je vzdáleno cca 500 m, kde se nachází také autobusová zastávka. Dopravní spojení zajišťuje autobusová linka přímo do hlavního města, odkud je možné se dostat do dalších částí ostrova. Aquapark pro menší děti se nachází cca 3 km od hotelu v letovisku Tsilivi a jeden z největších aquaparků v Řecku je vzdálen cca 10 km v Sarakinado. Hotel leží přímo u krásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře.
Adresa hotelu: Tsilivi str., Tsilivi, Zakynthos, 29100

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Možnost využití vodních sportů (za poplatek).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar u bazénu, bazén s dětskou částí, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat).

Sport a zábava: Animační program: Nabité animační programy pro děti i dospělé s Karcoolkou a Lexou
Máte chuť zažít kromě příjemné relaxace a odpočinku také něco nového a aspoň trochu aktivního? Chcete se bavit společně se svými dětmi? Nebo je raději necháte si hrát s novými kamarády v Karcoolčině dětském klubu a sami dáte přednost chvilce populárního aqua aerobiku, partičce karet či turnaji v šipkách? Pak jsou tu pro Vás nachystáni Karcoolka, Lexa a naši animátoři. Pestrá záplava zábavných aktivit, kterou pro Vás po celý den naši „zábaváři“ nachystají, je zkrátka zárukou, že se zde nebude nikdo nudit. Z množství „převážně nevážně“ míněných soutěží, kvízů, her či aktivit, si jistě vyberete Vy i Vaše děti, spojuje je jediný cíl – poskytnout příležitost bavit se všem, kdo o to projeví zájem. Chybět nebude ani dětská diskotéka a následná večerní představení.
Animační sezona: 15. 6. - 11. 9.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Velmi oblíbený, v roce 2019 zrekonstruovaný, klubový hotel s ideální polohou na klidném místě jen pár kroků od pláže a zároveň na dosah centra prázdninového letoviska Tsilivi, které si zachovává tradiční řecký ráz. Hotel se pyšní báječnou rodinnou atmosférou podpořenou navíc ještě přítomností našeho českého animačního týmu, který pro Vás připraví bohatý program plný zábavy. Díky své poloze, atmosféře a českým animačním programům pro děti i dospělé je tento hotel ideálním místem pro klienty všech věkových kategorií včetně rodin s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 3 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.


Ubytování: hotel ****
Zrekonstruované pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou individuálně klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost až dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

Strava: all inclusive
Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 19:00 do 21:30 h), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 08.06.2022)