Almyrida - Sirios Village**** Hotel

0
Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Almyrida - Sirios Village**** Hotel Foto - Almyrida - Sirios Village**** Hotel Foto - Almyrida - Sirios Village**** Hotel Foto - Almyrida - Sirios Village**** Hotel Foto - Almyrida - Sirios Village**** Hotel Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village Foto - Kato Daratso - Sirios Village

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

/ Almyrida
V nabídce od: 19.03.2014
Kód zájezdu: 139048

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: velmi příjemný hotelový areál leží v oblasti Kato Daratso, která je cca 4 km západně od města Chanie. Hlavní budova a komplex nízkých bílých domečků je vkusně zasazen do klidného prostředí rozsáhlé a pěkně udržované zahrady s palmami, keři a květinami. V okolí je několik obchodů, restaurací a taveren. Název hotelu SIRIOS je odvozen od nejjasnější hvězdy na obloze. V okolí hotelu najdete dostatek obchodů, restaurací a taveren. Během pobytu doporučujeme navštívit město Chanii (přezdívané Benátkami východu), přes den i večer, které má zcela jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru. Proslulé je místní tržiště, promenáda, přístav s majákem, zbytky pevnosti, muzea, chrámy, kostely…, příjemné jsou zdejší kavárny, taverny, restaurace, stánky s rychlým občerstvením, obchody, krámky i butiky. Autobusová zastávka je cca 100 m od hotelu.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, výtah (pouze v hlavní budově), restaurace, místnost s TV, terasa na slunění, bar, bar u bazénu, konferenční místnost (moderní vybavení, až pro 250 osob), internetový koutek v lobby (za poplatek cca 1,50€/30minut, 3€/hodina), obchod se suvenýry/minimarket, zahrada, parkoviště. Hlídání dětí na vyžádání (za poplatek - dle délky hlídání a množství dětí). Hotel (za poplatek) zajistí i služby prádelny a čistírny. Hotel svým hostům půjčuje ručníky k bazénu (za poplatek 1€/kus + vratnou zálohu 5€/kus, výměna 2x týdně na recepci). Wifi v areálu hotelu i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: 2 venkovní bazény, 2 dětské bazény se skluzavkami, dětské hřiště, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži za poplatek (cca 6-8€/den/set). Stolní tenis (zdarma), šipky (zdarma), tenis (za poplatek cca 10€/hodina, noční osvětlení není možné). Služby SPA & wellness: sauna (zdarma), pára (zdarma) od 12:00 do 18:00 hodin, posilovna (zdarma) od 08:30 do 18:00, SPA od 10:00 do 19:00 za poplatek - různé masáže a procedury, od cca 30€ a výše. Zahradní šachy (zdarma), plážový volejbal (zdarma), kulečník (za poplatek cca 2€/hra), videohry (za poplatek cca 0,50-1€/hra). Hotel pro své hosty v hlavní sezóně pořádá 3-4x za týden různé animační programy, v cizím jazyce

Doporučujeme: pěkné bazény a aktivity pro děti


Ubytování: různé
v hotelovém areálu v hlavní budově a bungalovech je celkem 243 pokojů (1-, 2 lůžkových s možností 1 přistýlky nebo rodinné pokoje typu apartmán až pro 4 osoby, které tvoří 2 místnosti. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním, malou chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí, na hory, na bazén, bočním nebo přímým výhledem na moře. Rodinné pokoje mají navíc malou kuchyňku s kávovarem. Trezor na pokoji (za poplatek cca 2,50€/den). Dále hotel disponuje pokoji typu Junior suite s vlastními bazénem a superior pokoji - jejich přesný popis a cenu Vám rádi sdělíme na vyžádání. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hotel akceptuje ubytování se psem do 6 kg (zdravotní dokumentace psa je požadována).

Strava: all inclusive
formou ALL INCLUSIVE (viz popis).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 12.04.2017)