Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí***

0
Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí*** Foto - Posedarje - Adria Haus penzion pokoje s polopenzí***

Zájezd pořádá

101 CK ZEMEK, s.r.o.
Mělnická 31 (vedle pošty), 25001 Stará Boleslav

Chorvatsko / Posedarje
Cena od: 6 340
V nabídce od: 31.12.2013
Kód zájezdu: 51401

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Penzion Adria Haus rodinného typu se nachází na okraji městečka Posedarje, 50 m od moře a cca 1,5 km od centra (pěší chůze pouze po hlavní silnici). V penzionu se nachází 10 apartmánů (viz další nabídka zájezdů) a 5 pokojů pro 3 až 6 osob, restaurace, terasa s pohledem na moře, zahrada, gril, venkovní bazén, malé hřiště pro děti, parkoviště.
Apartmány i pokoje mají SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, balkon, WI-FI. Apartmány mají navíc kuchyňský kout, pokoje malou ledničku.
Polopenze se podává v restauraci, která také nabízí nápoje, zmrzlinu, suvenýry. Klienti mají stále k dispozici studenou vodu z automatu (neomezené množství).
Pro hosty vytvořil penzion svou vlastní upravenou pláž s dětskou kluzavkou, která je pod penzionem, dostupná po několika schodech.
Při ubytování v pokoji se stravou je min. čerpání polopenze: 1/2+1=2 PP; 1/4+1= 3,5.
Sportovní možnosti: plážový volejbal, stolní tenis, půjčování jízdních kol, motorového člunu (loďky). Nově je možnost zapůjčení kajaků. Penzion pořádá hudební večery s karaoke párty a je zde také nabídka výletů.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, internetová přípojka , televizní místnost, parkování.

Sport a zábava: stolní tenis, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček.

Dítě do 3 let bez lůžka - ZDARMA !!!



!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.02. 2017 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 12% !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.03. 2017 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.04. 2017 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 7% !!!


Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


Ubytování: pension

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - snídaně švédský stůl, večeře jednotné menu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • klimatizace (16 hodin denně)
  • závěrečný úklid
  • WI-FI připojení k internetu

Cena neobsahuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • domácí zvířata (na předchozí vyžádání) - platí se na místě v penzionu dle jejich ceníku
(Popis zájezdu byl aktualizován 19.01.2017)