Amoopi - Ardani Bay

0
Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay Foto - Amoopi - Ardani Bay

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

V nabídce od: 07.11.2013
Kód zájezdu: 138901

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: příjemné ubytování s rodinnou atmosférou tvoří dvě jednopodlažní budovy, které se nachází v klidném prostředí u letoviska Amoopi. Po cca 450-1 000 m najdete v letovisku první typické řecké taverny, restaurace, kavárny, bary, minimarket, půjčovnu kol, čtyřkolek a aut. Supermarket je na hlavní silnici směrem do Pigadie, cca 2,5 km. Některé restaurace nabízí svým hostům wifi zdarma. Za zábavou a nákupy doporučujeme dojet do hlavního města (cca 7 km), zde jsou též banky, bankomaty, lékař... Zastávka je v letovisku, ale obvykle 3x v týdnu staví autobus přímo u parkoviště u studií Ardani Bay (obvykle jen ranní spoj v 08:25 hodin). Cena jízdenky vyjde na cca 2€/cesta, cca 10 minut jízdy, během léta jezdí autobus z Amoopi cca 6x denně, mimo neděle). Taxi vyjde na cca 12-15€/cesta.

Vybavení: recepce (během dne, obvykle do 22:00 hodin), malý salónek s TV s místními programy, na recepci minimarket = prodej potravin na přípravu snídaně (pečivo, mléko, med, jogurty, vejce, velké balení vod, balené nápoje, pivo, káva…), parkoviště. Na recepci je počítač, který je k dispozici i klientům, pokud potřebují. Wifi po celém areálu včetně pokojů zdarma.

Sport a zábava: malý dětský koutek. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek (cca 6-8€/set/den).

Doporučujeme: Velice příjemné prostředí vhodně pro klidnou a nerušenou dovolenou


Ubytování: studia
celková kapacita je 12 pokojů (1-, 2lůžkové s možností až 2 přistýlek). Všechna studia jsou vybavena koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, kuchyňským koutem se základním vybavením, elektrickým vařičem, chladničkou, rádiem, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem směrem k moři. Ubytování pro 1 osobu je možné ve studiu s neobsazeným lůžkem. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: vlastní
bez jídla. Vlastní s možností vaření. Na místě je možné si koupit rozšířené kontinentální snídaně (cca 7€/osoba, děti do 6 let zdarma, děti 6-13 let - cca 3,50€). V letovisku Amoopi je bohatý výběr z místních taveren a restaurací. Mezi nejlépe hodnocené na internetu patří restaurace Four Seasons, Votsalakia, Amoopi Nymfes, Calypso, Perama Maria…

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 13.04.2017)