Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel

0
Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel Foto - Marmari - Blue Jay Beach ** Hotel

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

/ Marmari
V nabídce od: 07.08.2013
Kód zájezdu: 29859

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: tento hotel rodinného typu byl postaven v roce 1990, od té doby byl několikrát rekonstruován, takže zde dnes najdete příjemné prostředí i milou atmosféru. Hotel má naprosto ideální polohu v letovisku - velmi blízko na pláž, za nákupy, zábavou i procházkou. Vedle hotelu je autobusová zastávka městské linky. Letovisko Marmari tvoří hlavní třída, kde je několik obchodů, restaurací, kaváren, barů a velký supermarket. Za většími nákupy doporučujeme individuální návštěvu hlavního města, kde jsou nepřeberné možnosti. Městským autobusem je možné též cestovat do hlavního města, jízdenka cca 2€/jedna cesta. Cesta taxíkem do hlavního města vychází na cca 22€, do vesničky Zia - cca 20€, do vodního parku - cca 15€, do Kefalosu - cca 36€, do Kardameni - cca 24€. Doporučujeme pronajmout si auto a objet celý ostrov. V sezóně 2016 bylo možné využít svozového autobusu vodního parku Lido, který dopravoval zdarma zájemce do tohoto areálu, zastávka byla na konci ulice před pláží. Nejbližší lékárna je v Zipari, cca 2 km, nejbližší minimarket je cca 30 m, nejbližší restaurace je hned naproti hotelu, větší obchod cca 200 m. Hotel doporučujeme pro méně náročnou klientelu.

Vybavení: recepce (během dne do 23:00), vstupní hala, salónek s TV se satelitním příjmem, vnitřní a venkovní restaurace, snackbar. Pěkně upravená zahrada, parkoviště. Wifi v prostoru recepce zdarma (slabší připojení).

Sport a zábava: bazén, dětský bazén, lehátka u bazénu (zdarma), která jsou zastřešena proti slunci. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 5-7€/set/den). Vodní sporty na pláži jsou možné před hotelem Caravia Beach (cca 800 m - kruhy - cca 15€, banán - cca 12€, šlapadla - cca 15€/hodina, kánoe - cca 7€/hodina, surf - cca 15€/hodina, katamarán - cca 27€/hodina) nebo před hotelem Marmari Beach (kánoe - cca 5€/hodina, katamarán - cca 30€/hodina, cca 60€/3 hodiny).

Doporučujeme: jen kousek od moře a krásné pláže


Ubytování: hotel **
celková kapacita tohoto hotýlku, skládajícího se z 2 budov; hlavní s recepcí a restaurací a vedlejší dvoupodlažního ubytovacího bloku, je 58 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, telefonem, fénem, malou chladničkou, TV se satelitním příjmem (jen omezená nabídka programů), balkónem nebo terasou s výhledem na zahradu, okolí, vnitrozemí, bazén, letovisko nebo na moře. Trezor na pokoji za poplatek (cca 20€/pobyt na 11/12 dnů). Ubytování pro 1 osobu je v pokoji s neobsazeným lůžkem. Dětská postýlka na vyžádání (za poplatek cca 3€/den).

Strava: polopenze
formou polopenze. Snídaně i večeře kontinentální bufet

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 08.04.2017)