Forio - HIBISCUS ***

0
_MG_0987 _MG_1022 _MG_1048 _MG_1110 _MG_1122 _MG_1175 _MG_1549 _MG_1620 _MG_1653 _MG_1669 _MG_1866new bar da dia Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** Foto - Forio - HIBISCUS *** hibiscus3 Immagine 278 notturno da dia

Zájezd pořádá

PETRA TOUR s.r.o.
Karla IV. č.1, 37001 České Budějovice

Itálie / Ischia
Cena od: 3 890
V nabídce od: 14.06.2013
Kód zájezdu: H1048

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Zrenovovaný hotel jehož příjemnou rodinnou atmosféru chraní vysoké krásné stromy, jako jsou pinie a eukalypty,
které jej obklopují. Ačkoli se tedy hotel nachází v blízkosti centra dění, leží prakticky v zelené oáze. Hotel má ze všech stran krásný výhled a je zde možno obdivovat západ slunce a občas také vzácný zelený paprsek. Klid, čistý vzduch a přímořská vegetace spolu s kvalitními službami přináší kouzelný zážitek. Na střeše hotelu se nachází sluneční terasa.

Služby : Klimatizovaná restaurace s panoramatickým
výhledem, klimatizované vnitřní prostory, bar, TV místnost se satelitem, konferenční sál, čtecí sál, odpočinková místnost, 2 bazény (1 krytý bazén 30st. s čtyřmi hydromásážními tryskami a 2. venkovní minerální sladkovodní bazén), hotel jednou týdně pořádá zábavný večer pro své hosty. Malé parkoviště zdarma.
K dispozici také internet za poplatek. Na recepci se domluvíte: italsky, německy, anglicky.

Vzdálenost : Centrum: 500m
Pláž: 200m (Chiaia)


Ubytování: hotel ***
Hotel disponuje 50 pokoji, a to sice 2 - 4 lůžkovými (zde palanda).
Všechny pokoje jsou se sprchou, WC, telefonem, fénem a trezorem zdarma na vyžádání. Na přání je možné TV + SAT a klimatizace (za příplatek na místě). Všechny pokoje jsou nově rekonstruované
a útulně zařízené a mají terasu. Pokoje s výhledem na moře jsou v hlavní budově a mají balkón, možný také 1/1 pokoj s výhledem.

Strava: polopenze
Domácí, národní a mezinárodní kuchyně. Snídaně formou bufetu. Večere - výběr ze 3 druhů menu + zeleninový bufet (teplý i studený, také grilovaná zelenina apod.). Jídelní lístek v češtině.
Možnost také pouze snídaně.

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 21.12.2018)