Podaca penziony

0
Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton Foto - Střední Dalmácie - Podaca - penziony Nela a Anton

Zájezd pořádá

KO-TOUR
Palackého nám. 160, 57201 Polička

Chorvatsko / Dalmácie - Splitská oblast
Cena od: 4 680
V nabídce od: 16.01.2013
Kód zájezdu: KOT6303180333

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

PODACA – klidnější letovisko, které se rozprostírá na Makarské rivieře, pod skalním masivem Biokovo, 2 km jihovýchodně od letoviska Zaostrog a 4 km od kouzelného střediska Gradac. Městečko nabízí návštěvníkům vše, co potřebují k prožití pohodové dovolené. Jsou zde tři pěkné oblázkové pláže s pozvolným vstupem do průzračně čistého moře, lemované borovicemi.
V dolní části Podaci je možné navštívit nový kostel Gospe od pohođenja (Zvěstování Panny Marie), vybudovaný po zemětřesení v roce 1962, či malé přístaviště využívané zejména turistickými loděmi.

V dolní části Podaci je možné navštívit nový kostel Gospe od pohođenja (Zvěstování Panny Marie), vybudovaný po zemětřesení v roce 1962, či malé přístaviště využívané zejména turistickými loděmi.
Možnost výletů: Dubrovník; Makarská; Gradac; Zaostrog; ostrovy Hvar, Pelješac; Korčula; Medugorje; Mostar. Nabídka je orientační.


Ubytování: pension
Penziony Nela, Andělko, Radmila a okolí
- cca 150 m od pláže. Penziony jsou v sousedství. Ubytování je v přízemí, 1. a 2. patře. Ubytování ve 2 – 3 lůžkových pokojích, vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout nebo 4 – 5 lůžkových apartmánech.
Možnost společného posezení na velké terase. Naprostá většina pokojů má terasu nebo balkón.
Lůžkoviny jsou součástí vybavení pokojů, věci osobní a hygienické potřeby nutné vzít s sebou.

Strava: vlastní
Vlastní nebo chorvatská polopenze v restauraci á 2.980,-Kč/os. (nápoje k večeři nejsou v ceně)

Doprava: autokarem
Zájezdovým autobusem.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • Dopravu busem, 7x ubytování (sobota - sobota), spotřebu energií, zástupce CK, pojištění CK

Cena neobsahuje

  • Příplatky: - 1 osoba na pokoji +350,- Kč/den v 7+8 měsíci, +200,-Kč/den v 6+9 měsíci - povinná turistická taxa od 12 - 18 r. = 180,-Kč/os./týden; od 18 r. = 350,-Kč/os./týden. Pojištění: kompletní pojištění (vč. léčebných výloh a storna záj.) á 33,-Kč/os./den Chorvatská polopenze v restauraci á 2.980,-Kč/os. (nápoje k večeři nejsou v ceně)

Slevy

  • dítě do 5 r. bez služeb, pouze doprava = 2.600,-Kč
  • dítě do 12 r. (se 2 dospělými osobami) na přistýlce (3.-6.lůžko) = -1.000,-Kč/os
  • dospělá osoba na přistýlce = -500,-Kč/os
(Popis zájezdu byl aktualizován 09.01.2020)