Xehoriati - Amoudi - ACHILLION ***

0
Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi Amoudi pláž Psarou pláž Psarou

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Zakynthos
V nabídce od: 03.04.2012
Kód zájezdu: 2ZTH-Ach

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: kombinovanádoprava: kombinovaná
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Malý rodinný hotel je postaven na nízkém travnatém ochozu přímo nad mořem v centru malé osady Amoudi, která sousedí s vesničkou Xehoriati. Na menší písečnou pláž se dostanete velmi snadno, vydáte-li se po cestičce podél moře nebo projdete-li zahradou a pak budete pokračovat po strmější cestě a schodech na pláž. Přímo pod hotelem je další malá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Ve vzdálenosti asi jednoho kilometru jsou další pláže, Gerakari a Psarou. V okolí jsou obchody a taverny.

Vzdálenosti od pláže: cca 50 m.
od centra Amoudi: cca 50 m.
od centra a pláže Xehoriati: cca 1,5 km.

Shrnutí : Velmi příjemný malý rodinný hotel s výbornými službami a zahradou, v bezprostřední blízkosti pláže.


Ubytování: studia
Informace o ubytování : 2-4 lůžka
bez stravování
- možnost dokoupení snídaní a večeří

Dobře zařízená a prostorná studia jsou v přízemí, prvním a druhém patře, a všechna mají krásný výhled na moře, některá mají výhled částečně zastíněný vegetací. Dvoulůžková studia s možností vyžádání až dvou přistýlek (rozkládací křeslo pro děti do 12 let a rozkládací lůžko pro děti do 10 let) jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (za příplatek), TV, prostorným zastřešeným balkónem nebo terasou. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Vybavení a služby hotelu : Bazén s dětským brouzdalištěm s lehátky a slunečníky (zdarma), telefon na kartu, bar a výborná řecká restaurace, kde si můžete dopřát snídani, oběd, večeři i zmrzlinu. U hotelu je dobře udržovaná zahrada s květinami a rozsáhlými trávníky. V restauraci a u bazénu je Wi-Fi.

Strava: vlastní
Restaurace se skvělou kuchyní má celodenní provoz. Jídlo se podává ve vnitřní restauraci nebo na zastřešené terase s krásným výhledem na moře.

Doprava: kombinovaná

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.03.2018)