Osada Xi - SOFIA ***

0
Xi 1. patro - Xi 1. patro - Xi mezonetové studio - Xi mezonetové studio - Xi mezonetové studio - Xi mezonetové studio - Xi mezonetové studio - Xi obchod Xi village - Xi obchod Xi village - Xi obchod Xi village - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi pláž Xi - Xi přízemí - Xi přízemí - Xi Xi Xi Xi Xi Xi Xi Xi

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Kefalonie
V nabídce od: 03.04.2012
Kód zájezdu: 2efl-sof

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: kombinovanádoprava: kombinovaná
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní vilka leží v osadě Xi nedaleko vyhlášené pláže Xi. V zahradě jsou další tři vilky, které patří stejnému majiteli. Jsou rozmístěny v dostatečné vzdálenosti tak, aby klientům zůstalo zachováno soukromí. V blízkosti je vynikající taverna a bar s celodenním provozem.

Vzdálenosti od pláže: cca 60 m.
od města Lixouri: cca 8 km.

Shrnutí : Krásné koupání a kvalitní ubytování bude vyhovovat všem milovníkům koupání. Velkou předností je klimatizace zdarma.


Ubytování: studia
Informace o ubytování : 1-4 lůžka
bez stravování

V přízemí vilky jsou tři příjemná dvoulůžková studia a jedno jednolůžkové studio, které jediné nemá výhled na moře. V prvním patře jsou mezonetová studia (s dřevěným vestavěným patrem), dvě třílůžková a jedno čtyřlůžkové, která mají prostorné balkóny s nádherným výhledem na moře. Tato mezonetová studia mají v patře ložnici s jedním nebo dvěma lůžky, v dolní části pak další dvě lůžka a kuchyňský kout. Součástí každého studia je sprcha, WC, prostorný balkón nebo terasa, kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), TV a klimatizace. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Vybavení a služby hotelu : Majitel ubytování provozuje malý obchod, kde je možné si objednat základní potraviny. K ubytování patří bazén, kde jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma, a venkovní terasa s příjemným posezením. Na zahradě je malé dětské hřiště a prostor pro grilování. V blízkosti obchodu a kanceláře komplexu Xi Village je Wi-Fi.

Strava: vlastní

Doprava: kombinovaná

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 17.03.2018)