Gouves - Kalia Beach ** Hotel

0
Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel Foto - Gouves - Kalia Beach ** Hotel

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Řecko / Gouves
V nabídce od: 25.01.2012
Kód zájezdu: 42920

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Částečně zrenovovaný menší hotelový komplex se nachází v klidné části letoviska Gouves, ve vzdálenosti cca 15 m od mořského pobřeží, přes silnici. Centrum s obchody s potravinami, suvenýry, šperky, keramikou, oblečením, restauracemi, tavernami, kavárnami, bary je cca 15 minut chůze. Bankomat, zdravotní středisko, lékárna je cca 1-1,5 km. Letovisko a hotel představují ideální místo pro dovolenou spojenou s procházkami podél mořského pobřeží. Gouves patří k tradičním letoviskům na ostrově, dnes už je prakticky součástí velké turistické oblasti, poblíž středisek Chersonisos, Analipsi a Kokkini Hani. Z Kato Gouves (Dolního Gouvesu) jezdí linkové autobusy ze zastávky 11 (od hlavní silnice, cca 500 m) v cca 15-30 minutových intervalech (během dne, v sezóně je spojení obvykle až do půlnoci) do Heraklionu (jízdenka stojí cca 2,30€). Taxi vyjde na cca 1,50€/1 km. Jízdenky se kupují u řidiče, zpět na autobusových nádražích nebo v trafice. Doporučujeme individuálně navštívit Krétské akvárium - Crete Aquarium v Gournes (www.cretaquarium.gr), cca 4,5 km, mezi letovisky Kokkini Hani, Gouves a Gournes. Vstupné v sezóně 2016 - dítě do 5 let zdarma, děti do 17 let, studenti a osoby nad 65 let 6€ a dospělé osoby 9€, otevřeno bývá denně od 09:30-21:00, audioprůvodce - 3€/osoba. Dále můžete navštívit nový park Dinosauria (www.dinosauriapark.com), který je otevřen vždy denně od 09:30-19:30 hodin. Cesta trvá cca 20 minut chůzí kolem moře. Dalším tipem jsou projížďky výletním vláčkem (jezdí zhruba každé 2 hodiny) - přes letoviska Gouves, Gournes, Kokkini Hani, Vathianos Kambos, délka cca 75 minut, cena 9€/osoba a cca 5€/děti (sleva při opakované vyjížďce cca 2€). Zastávka je cca 150 m od hotelu Kalia Beach. Malý kostelíček, kde každou neděli probíhá mše, v sobotu zde bývají svatby a jsou odtud krásné pohledy na západ slunce, je cca 1 km od hotelu. Malý přístav v zátoce, kde je možnost klidného koupání i za větrného počasí, je cca 200 m.

Vybavení: Recepce, vstupní hala, salónek s TV (jen řecké programy), internetový koutek (za poplatek cca 0,50€/8 minut), bar a snackbar u bazénu, vnitřní restaurace, venkovní taverna, kavárna, restaurace u moře, prodej opalovacích krémů a drobných suvenýrů přes hotelovou recepci, zahrada, parkoviště. Wifi v prostoru bazénu a snackbaru zdarma. Wifi na pokojích za poplatek (cca 5€/90 minut, cca 10€/200 minut, cca 20€/500 minut).

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), na pláži (za poplatek cca 6-8€/set/den), dětské hřiště, kulečník (za poplatek cca 1-2€/hra), hrací automaty (za poplatek cca 0,50-1€/hra), stolní tenis (zdarma). Na pláži v letovisku je omezená nabídka vodních a plážových sportů (za poplatek).

Doporučujeme: Výhodná cena


Ubytování: hotel **
Hotel se skládá z hlavní budovy a 4 vedlejších křídel. Celková kapacita je 85 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky a pokoje pro rodiny, které tvoří větší místnost se třemi pevnými lůžky a jedna přistýlka). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací (v provozu od cca 11.6. do 13.9.), telefonem, chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí nebo do zahrady, několik málo pokojů má výhled na bazén a směrem na moře. Jednolůžkové pokoje mají výhled do zahrady nebo okolí. Trezor na pokoji (za poplatek cca 2€/den). Fén je k zapůjčení na recepci (zdarma). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: all inclusive
Formou ALL INCLUSIVE (viz popis)

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 12.04.2017)