Villa Agave - Villa Agave **

0
Foto - Ischia - Villa Agave ** Foto - Ischia - Villa Agave ** Foto - Ischia - Villa Agave ** Foto - Ischia - Villa Agave ** Foto - Ischia - Villa Agave ** Foto - Ischia - Villa Agave ** Foto - Ischia - Villa Agave **

Zájezd pořádá

Osvěta Hořovice - Josef Sklenář
Tlustice 186, 26801 Hořovice

Itálie / Ischia
V nabídce od: 05.01.2012
Kód zájezdu: 558

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Slušné ubytování, za které se dá ušetřit, ale získáte služby 4* hotelu Sorriso Thermae Resort.

Ubytování
DEPANDANCE HOTELU SORRISO THERMAE RESORT Villa Agave a jiné jsou ve vzdálenosti od recepce hotelu cca 250 m. Největší z nich je zrenovovaná Villa Agave. Klienti ubytovaní v depandancích využívají všechny služby hotelu Sorriso Thermae Resort aamp; Spa. Této možnosti využívají všichni, kteří chtějí čerpat kvalitní služby hotelu za nižší cenu a bydlí v depandancích. Upozornění! Pokoje se mohou lišit velikostí a stylem. Klient můze být ubytován v pokoji jiného vzhledu, než jaký je uveden na ilustrativním na obrázku.
Vybavení hotelu
klienti využívají služeb a vybavení hotelu Sorriso.
Vybavení pokojů
jednoduše vybavené pokoje, se sociálním zařízením, větší část s balkonem nebo terasou. Upozornění! Pokoje se mohou lišit velikostí a stylem. Klient můze být ubytován v pokoji jiného vzhledu, než jaký je uveden na ilustrativním na obrázku.

Stravování
polopenze, snídaně - bufet, večeře – salátový bufet, výběr z menu, místní i mezinárodní kuchyně se podává v hotelu Sorriso ****


Ubytování: hotel **
UBYTOVÁNÍ2, 3 a 4-lůžkové apartmány, Spr.+WC, vybavený kuchyňský kout, obývací místnost s rozkládacím lůžkem pro 1-2 osoby, 1 ložnice pro 2 osoby, balkon nebo terasa.STRAVAbez stravy. Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyňceLETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍpláž oblázková, skalnatá, betonová plata (200 - 2000 m)PARKOVÁNÍ0 EurPOBYT SE ZVÍŘETEM5 Eur/den - na vyžádáníPOZNÁMKAPobyt začíná nástupem od 14.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí uvolněním apartmánu do 10.00 hod v den odjezdu.
Na místě se platí registrační poplatek 3 Eur/osoba.SLEVY A VÝHODYNa pobyt nelze uplatnit žádnou slevu.DÁLE PRO VÁSZDARMA: pobytová taxa, spotřeba elektřiny, vody a plynu, ložní prádlo, závěrečný úklid.REKREAČNÍ POPLATEKv ceněVYBAVENÍparkoviště, v blízkosti obchod, restaurace.POLOHARabac je malé městečko nacházející se v klidné zátoce na východním pobřeží Istrie. Apartmány se nacházejí cca 1 km od centra města.

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 05.05.2017)